Spannend online teamspel: Wie is de Saboteur?
25 februari 2021 
in Blog

Spannend online teamspel: Wie is de Saboteur?

Kun jij je ook zo verliezen in het AVROTROS-programma ‘Wie is de Mol?’ en kun je ook niet wachten op de ontknoping van het huidige seizoen? Eén ding weten we zeker: de Mol van 2021 is een vrouw. Die testvraag hebben de kandidaten dus zeker goed. Maar wie is jouw Mol?

Wil jij je ook na de ongetwijfeld zinderende finale blijven verliezen in dit bijzondere spel, vol intriges, misleiding en bedrog? DOL Events ontwikkelde speciaal voor de liefhebbers van ‘Wie is de Mol?’ een uitdagend spel voor alle leeftijden. En daarbij gaat de saboteur nog net een stapje verder dan in het bekende televisieprogramma…

Online teamspel: Wie is de Saboteur?

Gebaseerd op het succesvolle programma ontwikkelde DOL Events een spel met een bijzondere twist. Alle leeftijden spelen mee. Maar pas op! Niets is wat het lijkt en misschien blijkt die altijd aardige collega ineens een bedreven leugenaar te zijn. Het spel is meeslepend, maar dit betekent ook dat de relaties die er waren, na het spel ineens op scherp kunnen komen te staan. Durf jij het aan om je collega’s, familie of vrienden voor te liegen en zo een stempel op jullie gezamenlijke toekomst te drukken?

Niet één, maar meerdere Saboteurs

Wie een beetje thuis is in het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ weet als geen ander: tot nu toe kwam het nooit voor dat er meerdere Mollen in het spel zaten. Met ‘Wie is de Saboteur?’ is dat anders. Wint de beste speler van jouw team ondanks of misschien wel dankzij de Saboteur? Ieder team speelt tegen zijn eigen Saboteur. Maar die Saboteur heeft een dubbele agenda. Hij speelt namelijk ook in dienst van een ander team, zonder dat dit andere team hiervan op de hoogte is. Volg je het nog?

Hoe werkt het online teamspel

‘Wie is de Saboteur?’ is een spel vol hilarische verdenkingen en ijzingwekkende cliffhangers. Je speelt mee in creatieve en uitdagende opdrachten, die veel van de spelers vragen. Lukt het jullie Saboteur om de prijzenpot net zo historisch laag te houden als de Mol nu in het tv-programma? Juist met fanatieke spelers is het belangrijk om de beste Mol te kiezen. Daarom vullen alle spelers vooraf een vragenlijst in en selecteert DOL Events de persoon of personen die het meest geschikt zijn om de rol van Saboteur op zich te nemen. De Saboteur krijgt vervolgens extra informatie en kan zo de opdrachten volgens zijn eigen – digitale – agenda uitvoeren.

‘Wie is de Saboteur?’ speel je digitaal, vanuit je luie stoel. Ideaal voor een luie Saboteur dus, die geen zin heeft in fysiek zware opdrachten. Maar het verandert het spel ook. Als Saboteur kun je je namelijk niet verschuilen achter ‘hoogtevrees’ of ‘vliegangst’ en zul je het spel vanuit een andere tactiek moeten aanpakken.

Punten verzamelen

Tijdens het spel valt er niemand af, zodat iedereen maximaal van het spel kan genieten. Iedere kandidaat – waaronder de Saboteur – verzamelt punten voor het goed afronden van opdrachten. Een kwart van alle gemiste groepspunten gaat naar de Saboteur. Zo draait hij of zij ook mee in de groepsranking. Wint de Saboteur het spel, dan kan het zomaar zijn dat de groepspot doorschuift naar een ander team.

‘Wie is de Saboteur?’ is een uitdagende teambuildingsactiviteit vol ludieke en bijzondere team- en puzzelopdrachten. Ga op avontuur vanuit je eigen huis! Speel met en tégen elkaar en ga op zoek naar het antwoord op die allesbepalende vraag: ‘Wie. Is. De. Saboteur?’ 

Aanmelden

Speel dit spel nu online bij DOL Events. Kijk hier voor meer informatie, bel 020-6816669 of vraag hier een offerte aan.

Over de schrijver

Fred de Heer is eigenaar en artistiek/creatief directeur van DOL.
Hij is tevens coach en creatief consultant, NLP Masterpractioner
en van huis uit Docent Dramatische Vorming. Zijn leven is gewijd aan de promotie van drama- en theaterspel in alle lagen van de maatschappij. Fred werkt samen met een groot aantal
gekwalificeerde acteurs en spelbegeleiders.

Reactie plaatsen