Help, de Directeur is ontvoerd...!

Zoek je een enerverend Krimi Teamuitje?

Dan is deze spannende actiethriller, in het centrum van jullie stad, wat je zoekt.

Bedrijfsuitje Help de directeur is ontvoerd!

Help, onze Directeur is ontvoerd...!

Het leukste interactieve bedrijfsuitje met de smartphone. 


Smartspeuren met smartphones!

Een geheimzinnige organisatie, gerund door de 'Rode Joker’ heeft jullie directeur ontvoerd! 

Maar er is hoop want jullie kunnen de directeur bevrijden! Hoe?  

In teamverband gaan jullie in op de uitdaging van de Rode Joker. Jullie gaan filmen, fotograferen, scannen en speuren. Hier ontpopt zich een spannende strijd met de andere teams…


Wanneer jullie de opdrachten goed uitvoeren krijgen jullie je directeur terug of ............verdwijnt zij of hij met de Noorderzon?

Wat je kunt verwachten tijdens bedrijfsuitje
'Help, onze Directeur is ontvoerd...!'?

De Rode Joker

Bij aanvang van het event wordt jullie directeur door een verrassende actie van de Rode Joker ontvoerd. Algehele verbazing!

Als iedereen bekomen is van de schrik leggen de medewerkers van de Rode Joker uit hoe de teams hun directeur kunnen bevrijden.

Wie zijn de beste speurneuzen?

Na deze onverwachte ontvangst gaan jullie in teams van 4 tot 7 mensen de stad in. Met behulp van smartphones, kunnen jullie de uitdagingen van de Rode Joker oplossen. Er ontstaat een strijd tussen de Baantjers, de Moordvrouwen, Smeris en andere detectiveteams.

In welk team zitten de beste speurders? 


Jullie gaan filmen, fotograferen, scannen en speuren. Door handig gebruik te maken van jullie smartphones maken jullie kans op een goede afloop.


Samenwerking, creativiteit en stressbestendigheid worden op de proef gesteld. Welk team heeft de meeste informatie verzameld en wie weet deze zo in te zetten dat ze uiteindelijk de directeur vrij krijgen?


Terwijl jullie bezig zijn met het bevrijden van de directeur, leer je en passant je collega’s en de betreffende stad op een leuke en verrassende manier kennen!


Spannende finale

Nadat alle nodige informatie verzameld is keren jullie terug op de start locatie. Hier ontpopt zich een spannende strijd met de andere teams….. Krijgen jullie je directeur terug of verdwijnt hij voorgoed?

Ingrediënten:

  • Teamwork
  • Speuren en puzzels oplossen
  • Steden leren kennen
  • Filmen en fotograferen


Kan ik ook catering aanvragen via DOL Events?

Jazeker, DOL Events heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de locatie en catering naar jullie wens. Goede kwaliteit en betaalbaar.

Help, onze  Directeur
is ontvoerd ... boeken?

Een spannende actiethriller...

Dit wil je niet missen. Vraag snel een offerte aan!