De Italiaanse bruiloft

De Godfather, Don Corleone is op zoek naar een geschikte opvolger…

De Italiaanse bruiloft

Wie kun je nog vertrouwen op dit Italiaanse maffiafamiliefeest? Ontdek welke familie het meest te bieden heeft en waarmee jij de beste coalities kunt sluiten.
Zonder denkkracht en intuïtie zal je niet ver komen. Hoe ga jij je tegenstanders te slim af zijn? En in hoeverre durf je iedereen te laten genieten van je eventuele verlies? Jullie worden uitgedaagd om risico’s te nemen en strategisch te denken, met als gevolg dat jullie op een speelse manier nieuwe kanten van jezelf en je collega’s gaat ervaren. Dit is een bedrijfsevent vol teamspirit, improvisatie, deceptie en natuurlijk ook Italiaans temperament. Word jij de nieuwe Godfather?

Een Maffia bedrijfsuitje vol Italiaanse passie en plezier.

Mogelijkheden van bedrijfsuitje ‘De Italiaanse bruiloft’

Voor welke gelegenheden kan ik dit bedrijfsuitje boeken?

De Italiaanse Bruiloft kan voor diverse gelegenheden op maat worden gemaakt. Dit evenement is zowel geschikt voor een bedrijfsuitje als voor een teambuilding activiteit. Maar ook voor een familiedag valt dit spel in goede aarde. In ieder geval wordt het onvergetelijk, want jullie spelen de hoofdrol!
Bedrijfsevent van 5 tot 500 personen!

Wat is het spelverloop van dit bedrijfsuitje?
Jullie worden ontvangen in een echte Italiaanse sfeer door Don Vittorio Corleone. Als tafelgenoten vormen jullie samen een maffia familie, bijvoorbeeld de familie Botticelli. Om de opvolger van de Don te kunnen leveren, zullen jullie macht moeten vergaren en coalities met andere families moeten aangaan. Geld is macht en verstandshuwelijken worden vereeuwigd. Maar niet alles is wat het lijkt. Spionage, (nep) bondgenootschappen en zo nu en dan zelfs moord zijn ingrediënten waar jullie (on)gewild mee in aanraking gaan komen in deze familie strijd. Houd vrienden dichtbij, maar vijanden dichterbij. Familie is heilig in Italië, maar is iedereen wel te vertrouwen?

Na een ‘Maffia battle’ waarin veel geld te verdienen is, wordt tijdens een spannende finale de nieuwe opvolger gekozen. Wie mag zich de komende jaren de nieuwe Godfather noemen? Zolang hij of zij het belang van tutta di familia in acht neemt, kan er gerekend worden op een voorspoedige carrière met veel aanzien!
Tijdens het diner
• elke familie houdt een spetterende familiepresentatie met gebruik van smartphone en beamer
• tijd voor romantische aanzoeken, dansen en het casino
• ‘maffia battle’ om geld te verdienen als familie
Finale
• huwelijksinzegeningen
• Bekroning van de nieuwe Godfather

In welke steden kan dit bedrijfsuitje plaatsvinden?
Het spel is op elke locatie of in elke stad uit te voeren. Zowel locaties in België en Duitsland behoren tot de mogelijkheden.

Kan er ook catering aangevraagd worden via DOL Events?
Jazeker, Dol Events heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar uw wens. Goede kwaliteit en betaalbaar. Volledig afgestemd op uw gasten, collega's of vrienden, met buffet of lunch.

Doelen
- Spelplezier
- Netwerken
- Strategisch denken
- Risico nemen
- Indoor of outdoor
- 10 - 200 personen
- Avond, dag of diner versie

Magisch Land boeken?