Over DOL Events

Teams uitdagen om hun creativiteit aan te spreken

Ontmoet onze spelbegeleiders 

Over DOL Events

Teams uitdagen om hun creativiteit aan te spreken

Ontmoet onze spelbegeleiders 

DOL Events ontwerpt creatieve concepten met interactief spel als belangrijk ingrediënt. Met onze creatieve middelen creëren wij onvergetelijke ervaringen en herinneringen.

Wat wij mensen willen brengen

Wij geven mensen een ervaring die indruk maakt en verder gaat dan puur verstandelijk begrijpen. In een veilige setting met ruimte voor ontmoeten, ontdekken, leren en werken met plezier.

Onze persoonlijke, creatieve aanpak

Wij spreken de creativiteit

aan van ieder individu. Wij weten met speelse en theatrale middelen de teamspirit te versterken en op aansprekende wijze een statement te maken.

Onze krachtige combinaties

Wij zetten combinaties in om een event goed aan te laten sluiten: man/vrouw, structuur/charme, analytisch/gevoelvol, spel/humor, acteur/regisseur, drama/theater, confronterend/veilig.

Ons rijk gevulde repertoire

Jouw wens is onze uitdaging. Ons is niets te DOL. Maatwerk is onze specialiteit. Organisaties kunnen  kiezen uit bestaande concepten of een spel laten aanpassen aan hun situatie.

Fred de Heer, eigenaar van DOL Events

Hallo, ik ben Fred de Heer en eigenaar,  artistiek/creatief directeur van DOL Events. Ik ben tevens coach en creatief consultant, NLP Masterpractitioner 

en van huis uit Docent Dramatische Vorming. 


Mijn leven is gewijd aan de promotie van drama- en theaterspel in alle lagen van de maatschappij daarbij werk ik samen met een groot aantal 

gekwalificeerde acteurs en spelbegeleiders.


Ik geniet elke keer weer van het kunnen creëren van mooie spelelementen en momenten. Dan zijn mensen op hun mooist! Ik inclusief. Ik hoop dit vak nog de rest van m'n leven te mogen uitoefenen en ontdekken.

Fred de Heer DOL Events
"Ik geloof heilig in de heilzame en creatieve werking van spel en kan me helemaal vinden in de stelling van de historicus Johan Huizinga dat onze cultuur al spelend tot stand dient te komen."
Fred

Trots op onze spelbegeleiders

Zonder ons op de borst te kloppen – maar we zijn trots op onze spelbegeleiders. Het zijn stuk voor stuk zeer betrokken en ontzettende goede spelers.

DOL werkt namelijk uitsluitend met ervaren spelbegeleiders. 

Volwassen spelers die het vak van drama- en theaterspel echt in de vingers hebben en feeling hebben voor de mensen met wie zij werken. Absoluut geen beginners dus!


Dat maakt ook dat onze klanten met een gerust hart ons de invulling van hun bedrijfsuitjes toevertrouwen. Ze weten dat onze spelbegeleiders werkelijk in staat zijn iedereen in beweging te krijgen. Onze spelbegeleiders staan de deelnemers bij in het spel en de workshops. 

Ze zorgen ervoor dat alles goed verloopt, dat iedereen aan bod komt en de tijd van zijn leven heeft.  

Maak kennis met onze spelbegeleiders

Anna Crott 

Hallo allemaal, ik ben Anna Crott, ik ben sinds 2000 als actrice/regisseur en speltrainer verbonden met DOL Events. Ik ben als actrice afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht, en later regie gedaan.

Na 20 jaren verbonden te zijn met DOL en collega’s heb je het wel eens over: “hoe het allemaal begon”: De spelen waren groots en meeslepend, en we speelden dan ook op prachtige locaties als kastelen en musea. Dat leende zich perfect voor spelen als Roaring 20’s, Grease, Italiaanse Bruiloft, Blauw Bloed, James Bond, en noem ze maar op. Wat hebben we eigenlijk niet gedaan als teamuitje, teambuilding, of gewoon als feestje? Weten jullie ze nog?

In de afgelopen 20 jaar zijn er natuurlijk heel veel spellen en collega’s gekomen en gegaan. En wij zeggen vaak zelf al lachend: Wij zijn als “creatieve specialisten” afgestemd op de tijdsgeest en publiek. We zitten vol passie en professionaliteit.

DOL blijft volop in beweging en onze kracht ligt in samenspelen, verbinden, ontwikkeling en vooral: plezier! Ik zal blijven meespelen en bewegen en geniet nog steeds elke dag van het werk wat we doen bij DOL Events!

Ineke Strating

Hoihoi, Ik ben dus Ineke, en ik had ooit de wens om een rol te spelen in een van de DOL moordspelen. Die is niet alleen uitgekomen, maar dit is zelfs ontwikkeld.

Mijn nieuwe doel bij DOL: "Het delen van de lol, spanning, plezier en drempel overschrijdend inzicht in jezelf".

De eerste keer dat ik bij DOL op kantoor kwam kreeg ik een regelrechte afwijzing we hebben niemand nodig hoor... heb ik dus geleerd; als je echt iets wilt en brutaal genoeg bent om het daar niet bij te laten zitten... een lang verhaal kort: ik maak nu onderdeel uit van een creatief, slim en sociaal team die altijd open staat voor kansen, persoonlijk maar zeker ook in teamverband! 

En daar ben ik super blij mee!

DOL staat voor mij voor: je talenten ontdekken en delen!

spelbegeleider

Jocelyne Assink

Dag! Ik ben Jocelyne en een creatieve duizendpoot met een passie voor theater, spel en dans. Daarnaast heb ik een schat aan ervaring in werken met groepen en lesgeven. 

Ik studeerde af aan de theaterschool Amsterdam als docent dans en beweging. Meteen daarna begon mijn carrière als coördinator, docent spel en dans, teambuilder, gastvrouw, animator en (rollen-) spelbegeleider in binnen- en buitenland. 

Van spelen leer je en je bent nooit te oud om te leren, dus ben je ook nooit te oud om te spelen. Van de verwondering van spel en de magie van theater wordt een mens gelukkig. 

Dat wil ik iedereen laten beleven!

Teun Grashof

Hoi Allemaal! Ik ben Teun en heb een passie voor spelen. Spelen in de breedste zin van het woord: spelletjes, theater, muziek, verzin het maar. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Twente, en ga mij nu met een masterstudie specialiseren in Talentontwikkeling en Creativiteit. Plezier vind ik een van de belangrijkste dingen voor leren en ontwikkelen, en daarvoor ben je nooit te oud. Ik heb zelf ook jaren ervaring als acteur, muzikant en theaterdocent.


Relatief ben ik nog maar kort werkzaam bij DOL, zo'n 6 jaar. Maar je kan mij bij DOL tegenkomen als Theatersportinstructeur, Verander-Fitness-Coach, Spelleider, ja eigenlijk dus van alles. Ik vind het geweldig dat ik voor mijn werk mensen kan inspireren om te spelen, plezier te maken, en te laten zien dat spelen de beste manier is van (jezelf) ontwikkelen!

Isgar Bos

Isgar, dat is mijn naam, ben eigenaar en hoofd spelontwikkeling voor Barcelonasail.
Ik zeil al sinds ik 10 jaar oud was en "werkte" voor mijn eerste zeilcursus. Ik heb meer dan 35 jaar geschipperd en geniet nog steeds elke keer van het zien van de kustlijn vanaf een boot.

In 2009 vertrok ik met twee andere zeilers op een zeilreis van 4000 mijl over de Atlantische Oceaan. Het was een gevoel van vrijheid dat ik nog nooit eerder had ervaren, wat me deed besluiten om mijn dromen nu te vervullen en niet later.  

Via BarcelonaSail ben ik in staat om mensen ten goede te veranderen/beïnvloeden. We  doen dat door middel van een aantal games en teambuilding evenementen. Het eerste game event was Plastic Mission Impossible, het creëren van bewustzijn over plastic, met als doel gedrag te veranderen.

De gamified events groeien en in 2018 ben ik een samenwerking aangegaan met DOL Events, een van de top evenementenbedrijven in Nederland. 

Met een kleine toegewijde groep mensen helpen we organisaties met hun dagelijkse uitdagingen, zoals on-boarding, change management en cybersecurity.

Wij waren op zoek naar iets bijzonders voor onze team van ongeveer 35 mensen. Iets waar we iedereen in konden betrekken en waar samenwerken en plezier voorop stond.


Dit hebben we gevonden bij DOL Events. Het maken van een James Bond is hier bijzonder geschikt voor. Iedereen stond ervan te kijken dat je binnen een relatief korte tijd met elkaar een bijzonder leuke film in elkaar kan draaien. Het team van Fred weet iedereen op de juiste manier te sturen en motiveren om er het beste uit te halen. Dan zie je pas wat voor talenten er allemaal binnen je bedrijf rondlopen, maar ook wie de natuurlijk leiders zijn. Het laatste is soms moeilijk wanneer meerdere zich deze rol proberen toe te eigenen. Er wordt veel gelachen maar tegelijkertijd nemen mensen het erg serieus en zijn gedreven om er iets moois van te maken. Als kers op de taart is er de film waar iedereen naar uitkeek. We hadden het vertonen hiervan na het buffet gepland waardoor we een mooie afsluiting van de avond hadden. Fred en zijn collega’s maakte hier een geweldig mooie show van. 


Het eindresultaat loog er niet om. Een film vol humor en suspense waarin ieder zijn rol had. Bedankt voor een bijzonder leuke ervaring.

Rob maakte een James Bond film met de Swift Bank nabij Brussel

DOL Events als sparringspartner

Veel klanten huren ons in voor het brainstormen over de creatieve invulling van hun bedrijfsuitjes. 

Ook vragen ze ons om het event zelf vorm te geven en te begeleiden. 

Door onze ervaring beschikken wij inmiddels over een rijk gevuld repertoire aan spelen en acts. 

Organisaties kunnen daar naar hartenlust uit kiezen of een spel laten aanpassen aan hun situatie.

Of het nu gaat om een originele opening, de organisatie van het jaarlijks bedrijfsfeest, een workshop/ training of het vieren van een jubileum, DOL Events zorgt met zijn creatieve originele aanpak voor een oplossing op maat. We mogen inmiddels rustig zeggen dat niets ons te DOL is. DOL kiest voor deze vorm om op alle mogelijke manieren het juiste concept op de juiste plaats te krijgen. Een intern interactief spel om het personeel te motiveren of een bedrijfspresentatie met honderden gasten: dit vraagt om heel diverse grondhoudingen. 

Door DOL Events vroeg in te schakelen hebben jullie een SPARRINGSPARTNER die creativiteit tot op de bodem aanspreekt om een bijzondere dag tot een onvergetelijke ervaring te maken.