arrow_drop_up arrow_drop_down

Over DOL Events

Teams uitdagen om hun creativiteit aan te spreken

Onze spelbegeleiders

DOL Events ontwerpt creatieve concepten met interactief spel als belangrijk ingrediënt. Met onze creatieve middelen creëren wij onvergetelijke ervaringen en herinneringen.

Wat wij mensen willen brengen

Wij geven mensen een ervaring die indruk maakt en verder gaat dan puur verstandelijk begrijpen. In een veilige setting met ruimte voor ontmoeten, ontdekken, leren en werken met plezier.

Onze persoonlijke, creatieve aanpak

Wij spreken de creativiteit

aan van ieder individu. Wij weten met speelse en theatrale middelen de teamspirit te versterken en op aansprekende wijze een statement te maken.

Onze krachtige combinaties

Wij zetten combinaties in om een event goed aan te laten sluiten: man/vrouw, structuur/charme, analytisch/gevoelvol, spel/humor, acteur/regisseur, drama/theater, confronterend/veilig.

Ons rijk gevulde repertoire

Jouw wens is onze uitdaging. Ons is niets te DOL. Maatwerk is onze specialiteit. Organisaties kunnen  kiezen uit bestaande concepten of een spel laten aanpassen aan hun situatie.

Fred de Heer, eigenaar DolEvents

Fred de Heer, eigenaar van DOL Events

Fred de Heer is eigenaar en artistiek/creatief directeur van DOL. 

Hij is tevens coach en creatief consultant, NLP Masterpractitioner 

en van huis uit Docent Dramatische Vorming. 

Zijn leven is gewijd aan de promotie van drama- en theaterspel in alle lagen van de maatschappij.

Fred werkt samen met een groot aantal 

gekwalificeerde acteurs en spelbegeleiders.

Fred: "Ik geloof heilig in de heilzame en creatieve werking van spel en kan me helemaal vinden in de stelling van de historicus Johan Huizinga dat onze cultuur al spelend tot stand dient te komen."

Trots op onze spelbegeleiders

Zonder ons op de borst te kloppen – maar we zijn trots op onze spelbegeleiders.

Het zijn stuk voor stuk zeer betrokken en ontzettende goede spelers. 

DOL werkt namelijk uitsluitend met ervaren spelbegeleiders. 

Volwassen spelers die het vak van drama- en theaterspel echt in de vingers hebben en feeling hebben voor de mensen met wie zij werken. 

Absoluut geen beginners dus!

Dat maakt ook dat onze klanten met een 

gerust hart ons de invulling van hun bedrijfsuitjes toevertrouwen. 

Ze weten dat onze spelbegeleiders werkelijk in staat 

zijn iedereen in beweging te krijgen. 

Onze spelbegeleiders staan de deelnemers bij in het spel en de workshops. 

Ze zorgen ervoor dat alles goed verloopt, dat iedereen aan bod komt en de tijd van zijn leven heeft.  

Anna Crott 

Anna is een actrice, regisseur en trainer met een bewezen geschiedenis van werken in de professionele theater-trainings-en bedrijfswereld.

Afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht in theater en regie heeft zij haar passie voor spelen-rollen-regie-communicatie- gecombineerd met de opleidingen NLP en Organisatieopstellingen.

Haar passie is dan ook het begeleiden van mensen en groepen in spel en veranderingsprocessen.

Als ervaren trainingsactrice een schat aan ervaring in spiegelen en feedback geven.

DOL als sparringspartner

Veel klanten huren ons in voor het brainstormen over de creatieve invulling van hun bedrijfsuitjes. 

Ook vragen ze ons om het event zelf vorm te geven en te begeleiden. 

Door onze ervaring beschikken wij inmiddels over een rijk gevuld repertoire aan spelen en acts. 

Organisaties kunnen daar naar hartenlust uit kiezen of een spel laten aanpassen aan hun situatie.

Of het nu gaat om een originele opening, de organisatie van het jaarlijks bedrijfsfeest, een workshop/ training of het vieren van een jubileum, DOL Events zorgt met zijn creatieve originele aanpak voor een oplossing op maat. We mogen inmiddels rustig zeggen dat niets ons te DOL is. DOL kiest voor deze vorm om op alle mogelijke manieren het juiste concept op de juiste plaats te krijgen. Een intern interactief spel om het personeel te motiveren of een bedrijfspresentatie met honderden gasten: dit vraagt om heel diverse grondhoudingen. 

Door DOL Events vroeg in te schakelen hebben jullie een SPARRINGSPARTNER die creativiteit tot op de bodem aanspreekt om een bijzondere dag tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Wij waren op zoek naar iets bijzonders voor onze team van ongeveer 35 mensen. Iets waar we iedereen in konden betrekken en waar samenwerken en plezier voorop stond.


Dit hebben we gevonden bij DOL Events. Het maken van een James Bond is hier bijzonder geschikt voor. Iedereen stond ervan te kijken dat je binnen een relatief korte tijd met elkaar een bijzonder leuke film in elkaar kan draaien. Het team van Fred weet iedereen op de juiste manier te sturen en motiveren om er het beste uit te halen. Dan zie je pas wat voor talenten er allemaal binnen je bedrijf rondlopen, maar ook wie de natuurlijk leiders zijn. Het laatste is soms moeilijk wanneer meerdere zich deze rol proberen toe te eigenen. Er wordt veel gelachen maar tegelijkertijd nemen mensen het erg serieus en zijn gedreven om er iets moois van te maken. Als kers op de taart is er de film waar iedereen naar uitkeek. We hadden het vertonen hiervan na het buffet gepland waardoor we een mooie afsluiting van de avond hadden. Fred en zijn collega’s maakte hier een geweldig mooie show van. 


Het eindresultaat loog er niet om. Een film vol humor en suspense waarin ieder zijn rol had. Bedankt voor een bijzonder leuke ervaring.

Rob maakte een James Bond film met de Swift Bank nabij Brussel