James Bond 'Spectre'

james BondDe nieuwe spannende James Bond film, Spectre, neemt je mee in een verwikkeling van het verleden en het nu. Een raadselachtige boodschap uit het verleden van Bond stuurt hem de hele wereld over om tot een bijzonder nare ontdekking te komen. Het bestaan van een sinistere organisatie bedreigt het leven van James Bond en zijn collega’s. Daar waar het verleden Bond achterna jaagt, wordt de geheime dienst waar hij onderdeel van maakt, gezien als verleden tijd. De film is letterlijk en figuurlijk een strijd om het bestaansrecht van James Bond en zijn bondgenoten.


00-sectie is verleden tijd

Drones zijn de toekomst volgens het nieuwe hoofd van de reeds gefuseerde inlichtingendiensten MI5 en MI6. Het hoofd, ook wel bekend als Max Denbigh of C, ziet geen toekomst in het achterhaalde idee dat één man die rond rent met een ‘license to kill’ alle problemen op kan lossen. M, hoofd van MI6, zegt echter dat een geheim agent met een ‘license to kill’ ook een ‘license not to kill’ bezit, want iemand omleggen vergt daadkracht en zekerheid. Een geheim agent heeft namelijk iets wat een drone niet bezit: een hart. Het overduidelijke thema van de film is het contrast tussen het verleden en de toekomst. Is nieuw wel altijd beter? Was vroeger echt alles beter?

Kruip in de huid van James Bond

Heb jij het in je om de wereld te redden van al het kwaadaardige gespuis dat rondloopt? Dan hebben we jou nodig! Ga een dag door het leven als geheim agent en rol gehele criminele organisaties op. Dit kan samen met collega’s, vrienden of familie! Voor iedereen wordt er een passende rol gevonden, van hoofdspeler tot cruciale figurant. Tijdens de James Bond activiteit worden allerlei scènes gespeeld om deze uiteindelijk te monteren tot een hele film. Aan het eind van de dag, tijdens het diner, zal deze worden gepresenteerd en worden de ‘Oscars’ uitgereikt. Een onvergetelijke dag vol spanning, sensatie en hilariteit!

Over de schrijver

Fred de Heer is eigenaar en artistiek/creatief directeur van DOL.
Hij is tevens coach en creatief consultant, NLP Masterpractioner
en van huis uit Docent Dramatische Vorming. Zijn leven is gewijd aan de promotie van drama- en theaterspel in alle lagen van de maatschappij. Fred werkt samen met een groot aantal
gekwalificeerde acteurs en spelbegeleiders.

Reactie plaatsen