Wie is de James Bond bij jou op de werkvloer?
27 september 2021 
in Film

Wie is de James Bond bij jou op de werkvloer?

Ook bij jullie op de werkvloer loopt er een James Bond rond, wij weten het zeker. Sterker nog, meerdere van je werknemers kunnen zo van de James Bond set zijn weggelopen. Eigenlijk zijn het allemaal mysterieuze figuren, met verborgen talenten…

Binnenkort komt de nieuwste James Bond film uit: ‘No Time to Die’. Na 25 James Bond-films dacht 007 zijn turbulente leven als geheim agent achter zich te hebben gelaten, maar zijn rustige bestaan wordt wreed verstoord als een mysterieuze schurk een wetenschapper ontvoerd…

Dit wordt ongetwijfeld weer een film vol bloedstollend spannende scènes. Zou je zelf eens in de huid van James Bond willen kruipen en de bijzondere talenten van je medewerkers ontdekken? Kom dan naar DOL Events en maak jullie eigen James Bond film!  

Waarom een James Bond film maken met het hele team?

James Bond is een ongekend populaire personage. Zelfs na zoveel jaar kijken veel mensen reikhalzend uit naar elke nieuwe film. Het is niet voor niets dat 007 zo’n brede doelgroep heeft, in de Bondfilms vind je een beetje van alles. Voor mannen is er volop actie, leuke auto’s en natuurlijk de Bond girls. De dames kunnen zich vergapen aan de sixpack van Bond en de onvermijdelijke romance tussen 007 en de Bond girl. De wat oudere generaties kennen de Bond-films zeker van vroeger, want de eerste Bond-film, Dr. No, werd al in 1962 uitgebracht.    

Elke Bond-film is een gegarandeerd succes, ook onder je werknemers. Iedereen heeft wel een personage die hem of haar aanspreekt. Zo vinden we voor iedereen een geschikte rol. Van beroemde hoofdrolspelers, stuntacteurs tot onmisbare figuranten, zonder wie de film niet gemaakt kan worden. Zo wordt het hele team betrokken bij het maken van jullie eigen James Bond-film. 

Samen spelen jullie allerlei scènes, die worden gemonteerd tot complete film. Aan het einde van de dag mogen jullie lekker achterover gaan zitten en genieten van jullie prestaties, onder het genot van een heerlijk diner. Jullie inspanningen worden beloond tijdens de uitreiking van de ‘Oscars’. 


“Jullie zullen nog lang napraten over deze onvergetelijke dag, vol spanning, sensatie en hilariteit!”


James Bond-film maken als teambuilding uitje

Een James Bond-film maken als teambuilding uitje is meer dan een leuke dag. Het maken van een film is een magisch proces dat tot ieders verbeelding spreekt. Tijdens het maken van een film wordt er heel wat gevraagd van je medewerkers, dit vergt echte teamspirit. Verschillende competenties worden aangesproken. Alle deelnemers zullen goed moeten communiceren en hun creativiteit aanspreken. 

Organiseren, overleggen, samenwerken en continuïteit, dat zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagde teambuilding. 

Jullie James Bond-film kan gemaakt worden op elke gewenste locatie. Bij jullie op kantoor, in jullie stad, zelfs locaties in België en Duitsland zijn mogelijk. 

Tijdens het filmen worden jullie bijgestaan door de DOL Events begeleiders. Ze leggen jullie het programma uit, zodat jullie na een aantal korte workshops camera acteren, camera techniek, special effects en regieles kunnen beginnen met het opnemen van jullie eigen film. 

James Bond spelen

Van muurbloempje naar hoofdrolspeler

Tijdens het maken van jullie James Bond-film leer je elkaar nog beter kennen. Had jij gedacht dat die stille jongen van de postkamer zo’n spetterende James Bond zou zijn? Opeens komen de leiderschapskwaliteiten van die introverte werknemer aan het licht en blijkt het haantje de voorste van de afdeling ook heel goed te zijn in een ondersteunende functie. 

Omdat iedereen deelneemt aan het maken van de James Bond-film ontstaat er een ongekend gevoel van saamhorigheid. Samen met het hele team ervaren jullie op een unieke manier heel veel plezier, daar wordt nog lang over nagepraat. Dit spel is door DOL Events zo samengesteld dat het alleen tot stand kan komen omdat iedereen een taak heeft binnen het concept. Jullie film is dan ook echt jullie eigen creatieve kunstwerk. 

Het maken van een film inzetten als teambuilding zorgt voor het ultieme ‘wij-gevoel’. De film kan alleen tot stand komen als het team volledig op elkaar is afgestemd. Hieruit kunnen wijze lessen worden geleerd, waar op de werkvloer van geprofiteerd wordt.

Maak jullie eigen James Bond-film

Een James Bond-film maken is super leuk als team uitje, enorm effectief als teambuilding, maar ook geweldig leuk als afscheid voor een collega. Hoe leuk is het om een gewaardeerde collega als afscheidscadeau een film met al zijn of haar collega’s mee te geven. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het maken van jullie eigen James Bond-film? Ontdek hier de mogelijkheden van jullie teambuilding event: een James Bond-film maken of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Over de schrijver

Fred de Heer is eigenaar en artistiek/creatief directeur van DOL.
Hij is tevens coach en creatief consultant, NLP Masterpractioner
en van huis uit Docent Dramatische Vorming. Zijn leven is gewijd aan de promotie van drama- en theaterspel in alle lagen van de maatschappij. Fred werkt samen met een groot aantal
gekwalificeerde acteurs en spelbegeleiders.

Reactie plaatsen