Crypto’s voor meer speelplezier? Verdien DOLtokens!
12 juli 2021 
in Nieuws

Crypto’s voor meer speelplezier? Verdien DOLtokens!

Crypto’s bij DOL Events? Je leest het goed, DOL Events gaat helemaal met zijn tijd mee. Het is nog toekomstmuziek, maar we zijn nu al enthousiast. Daarom willen we graag dit idee aan je voorleggen. Wie weet brengen je ons nog op geweldige ideeën!

Zoals je weet houden we bij DOL van spelen. Een beloning maakt een spel nog leuker én spannender. Daarom willen we de DOLtoken in het leven roepen. Met jouw inzet kun je deze felbegeerde tokens verdienen, waarna je ze inzet voor nog meer speelplezier. Een win-winsituatie dus. 

Het ‘mijnen’ van een nieuwe block op de blockchain is een soort spel. Zeg maar puzzelen voor gevorderden. Weet jij als eerste de code te kraken? Good job! Je concurrenten worden nu je medestanders en zullen bevestigen dat jij als eerste de code hebt gekraakt. Een verslavende bezigheid met een groot game gehalte.  

Ben je liever op een andere manier met crypto bezig, dan is dat natuurlijk ook mogelijk door ermee te traden. Bij DOL Events heb je nog een andere manier om je tokens in te zetten. Gebruik je DOLtokens voor nog meer speelplezier in onze online games, rollenspellen en live games.  

Ons idee over de DOLtokens, wat je ermee kunt doen en hoe je ze als betaalmiddel gebruikt? Dat lees je allemaal in deze blog. Heb jij nog geweldige ideeën? Laat het gerust achter in de reacties, dat vinden we leuk!  


Hoe kom je aan DOLtokens?

Leuk, maar hoe kom ik nu aan die DOLtokens zul je misschien denken? Er zijn verschillende manieren waarop je DOLtokens kunt gaan verdienen. Ben je actief in onze toekomstige community, dan wordt dit beloont met tokens. Ook tijdens (online) games kun je DOLtokens verdienen. Het winnende team van spellen zoals ‘De beste saboteur’ en dergelijke krijgen hun prijs uitgekeerd in DOLtokens. Dat is iets om met je team voor te strijden toch?   

Daarnaast kun je DOLtokens verdienen met je zelf ontworpen spel. Wij geven jou een spel sjabloon en vragen je deze aan te passen op je eigen lokale omgeving. Jij kent jouw stad het beste, dus hoe leuk is het om een spel te ontwerpen, gebaseerd op de stad waar je woont of die je goed kent. In plaats van geld kun je uitbetaald krijgen in crypto’s. Hoe leuk is dat?

Crypto Doltoken

Je DOLtokens gebruiken als betaalmiddel

Het idee is dus dat je op verschillende manieren DOLtokens   kunt verdienen. De waarde hiervan kan ingezet worden zoals jij dat wilt. Gebruik de tokens als betaalmiddel voor nog meer speelplezier, ga ermee traden of wissel ze in voor euro’s, de keus is aan jou. 

DOLtokens zijn direct inzetbaar als betaalmiddel. De verdiende tokens kun je bijvoorbeeld gebruiken om kostuums te huren voor een rollenspel, spel attributen aan te schaffen of de catering mee te betalen. Zo heb je meteen voordeel van de door jou verdiende tokens en kun je nog vaker bij DOL komen spelen!

Zodra de DOLtoken geaccepteerd is door de blockchain commissie kun je er zelfs mee gaan handelen op de crypto exchange. Zet ze om naar bitcoins of gebruik ze om andere coins mee te betalen. Wil je liever geld op je bankrekening? Dan zet je ze gewoon om naar fiat geld, oftewel euro’s. 


Meer betrokkenheid met de DOLtoken

Wij zijn dolblij met jou als klant en betrekken je daarom graag bij DOL. Met DOLtokens krijg jij een stapje voor bij DOL Events. Heb jij DOLtokens in je bezit, dan kan dit een soort aandeel vertegenwoordigen in het bedrijf. Heb jij voldoende tokens verzameld, dan mag je meebeslissen over een bepaalde koerst binnen het bedrijf DOL. Misschien heb jij bijvoorbeeld nog geweldige ideeën over de DOLtoken en waar deze voor in te zetten is?  

Als bezitter van DOLtokens mag je meebeslissen over allerlei onderwerpen en je komt in aanmerking voor leuke promotieacties. Op deze manier ben je nog directer betrokken bij DOL Events. 

Het bijzondere aan crypto’s en blockchains is hun gedecentraliseerde positie, er komen dus geen controlerende instanties aan te pas, zoals banken, notarissen en overheden. In principe kan het eigenaarschap van een bedrijf of organisatie verdeeld worden onder de bezitters van de tokens. Op die manier kunnen we samen eigenaar zijn, oftewel Samen Spelen! 

Wij zijn super benieuwd wat je van onze nieuwe idee vindt, laat daarom gerust een reactie achter hieronder. Wil je persoonlijk sparren? Neem contact met ons op.

Over de schrijver

Fred de Heer is eigenaar en artistiek/creatief directeur van DOL.
Hij is tevens coach en creatief consultant, NLP Masterpractioner
en van huis uit Docent Dramatische Vorming. Zijn leven is gewijd aan de promotie van drama- en theaterspel in alle lagen van de maatschappij. Fred werkt samen met een groot aantal
gekwalificeerde acteurs en spelbegeleiders.

Reactie plaatsen