Referenties

Bedrijfsevents van 5 tot 500 personen
Gegarandeerd een onvergetelijke speelse ervaring

James Bond met de Swift Bank nabij Brussel

Wij waren op zoek naar iets bijzonders voor onze team off-site voor een groep van ongeveer 35 mensen. Iets waar we iedereen in konden betrekken en waar samenwerken en plezier voorop stond.

Dit hebben we gevonden bij DOLEvents, het maken van een James Bond is hier bijzonder geschikt voor. Iedereen stond ervan te kijken dat je binnen een relatief korte tijd met elkaar een bijzonder leuke film in elkaar kan draaien. Het team van Fred weet iedereen op de juiste manier te sturen en motiveren om er het beste uit te halen. Dan zie je pas wat voor talenten er allemaal binnen je bedrijf rondlopen maar ook wie de natuurlijk leiders zijn. Het laatste is soms moeilijk wanneer meerdere zich deze rol proberen toe te eigenen. Er wordt veel gelachen maar tegelijkertijd nemen mensen het erg serieus en zijn gedreven om er iets moois van te maken. Als kers op de taart is er de film waar iedereen naar uitkeek. We hadden het vertonen hiervan na het buffet geplant waardoor we een mooie afsluiting van de avond hadden. Fred en zijn collega’s maakte hier echt een mooie show van. Het eindresultaat loog er niet om. Een film vol humor en suspense waarin ieder zijn rol had. Bedankt voor een bijzonder leuke ervaring. 

Rob

James Bond – Shaken not stirred! – Om uw team eens lekker op te schudden!

Het is al weer enige tijd geleden dat het team waarin ik werk als teamuitje een heuse James Bond film heeft gemaakt. Mocht u nu denken dat mijn teamgenoten en ik bestaan uit volleerde acteurs en actrices, niets is minder waar.

James Bond – ‘Shaken not strirred’ bestaat uit een aantal bezigheden.

Als voorbereiding gaan u en uw collega’s aan de slag met het vertalen van een script naar storyboards. Als vrij snel wordt duidelijk wie zich heeft laten inspireren door Alfred Hitchcock en in staat is de cameraman (of vrouw) in uw gezelschap van de juiste aanwijzingen te voorzien.

Al lijkt hier sprake van een duidelijke rolverdeling. Toch blijkt al snel dat alle deelnemers zich betrokken voelen bij het creatieve proces. Zelfs in de meest timide collega verschuilt een echte acteur of regisseur. Niemand blijft aan de zijkant staan, simpelweg omdat iedereen het te leuk vindt om mee te doen.

De begeleiding van Fred de Heer zorgt ervoor dat al dit enthousiasme tot een goed geheel wordt gebracht. Fred is in staat mensen in goede banen te leiden zonder de creativiteit van het team aan te tasten. Zijn energie en inzet werken zeer aanstekelijk.

Als klap op de vuurpijl heeft u, nadat u uw collega’s een dag in een andere rol heeft gezien, enige tijd later een echte speelfilm in handen. Achteraf nog eens terug kunnen kijken op deze geslaagde dag was een feest der herkenning en zorgde voor veel hilarische momenten. Een mooiere herinnering aan een teamuitje kunt u uw team niet bieden.


Nico Muijlwijk

Adviseur Bedrijfsvoering

2-daagse

We hebben voor een tweedaagse meeting van onze klant ‘Apetito Nederland’ samengewerkt met DOL voor de organisatie van het spelprogramma ‘Wie is de Mol’. Het spel werd op maat gemaakt voor onze groep en zeer enthousiast begeleid door Fred en zijn medewerkers/ acteurs. Juist de inzet van goede acteurs geeft een extra meerwaarde aan het spel. De deelnemers komen daardoor meer in de ban van het verhaal en worden extra gestimuleerd om serieus aan het werk te gaan om uiteindelijk als eerste team de kluis te kunnen kraken! Al met al een zeer geslaagde activiteit, die mensen op een actieve en ludieke wijze dichter bij elkaar heeft gebracht. De vele positieve reacties na afloop zijn daarvan het bewijs.

Carel ten Dolle

Leuke reacties - Wie is de Mol?

De meeste collega’s zijn allemaal tot ver in de avond/nacht blijven hangen dus dat zegt al genoeg! We hebben erg leuke reacties terug ontvangen, dus we kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

Lonneke van Schijndel

intern Accountmanager Bedrijven, Rabobank Hart van Brabant

Een referentie

‘Wij hebben met zeer veel plezier de James Bond film gemaakt. Met 100 mensen een film maken vraagt om een goede organisatie en improvisatie. Dit was allemaal prima geregeld. Het eindresultaat ‘de James Bond film’ mag er absoluut zijn en zorgt voor veel hilariteit. Kortom een mooie manier om aan ‘teambuilding’ te doen. Ik kan het iedereen aanraden!’

Douwe Wijbenga, Leeuwendaal directeur zorg en welzijn/ hoofd W&S