Op Maat gemaakte Events

Een verlengstuk van jullie HRM beleid.

"De creatie van iets nieuws wordt niet gerealiseerd door het intellect, 

maar door het instinct dat aanzet tot spelen."

Carl Jung

Als je een hechter team wilt creëren zonder een afgezaagde of saaie teambuildingdag te organiseren dan helpt DOL Events je graag. Maak je klaar voor een inspirerende dag waarin je slimme raadsels en spannende opdrachten moet oplossen. Leg dit alles vast in de de meest creatieve foto’s en filmpjes.

Wij weten dat het moeilijk is om de teamspirit hoog te houden tussen alle besprekingen, boekingen en volle agenda’s door. Wij helpen je daarom graag om een ludieke afleiding te organiseren die je team helpt nader tot elkaar te komen terwijl ze de tijd van hun leven hebben.

Niets is ons te gek! Stel een op maat gemaakt event samen voor jouw team met de hulp van onze getalenteerde eventplanners. Wil je je medewerkers eens helemaal in de watten leggen en gaan voor de totale VIP-behandeling? Dan hoef je niet verder te zoeken. DOL Events brengt je teambijeenkomst naar een hoger niveau met een van onze VIP Pakketten.

Stap buiten het kantoor en bouw teamspirit op met stijl. We laten je werknemers zich als echte VIPs voelen wanneer je met ons in zee gaat.

Van speciaal on-call support tot super exclusieve pre- en post-event activiteiten, wij hebben alles in huis om jouw team een complete Vipbehandeling te geven.
Op Maat Gemaakte Bedrijfsuitjes

Bij DOL Events is jouw wens onze uitdaging. Combineer de waarden en werkwijze van je bedrijf met een activiteit waarmee je je omgeving en de competitieve kanten van de medewerkers ontdekt! Wij kunnen een event organiseren met compleet unieke opdrachten die precies bij jouw bedrijf passen.

     -Bonusvragen over de waarden van het bedrijf? Doen we.

     -Foto-challenges bij je favoriete locaties? Regelen we.

     -Een on-site DOL Events host? Wij zijn er bij.

Voor een echt uniek team building event geef je DOL Events een belletje, of je kunt ons ook mailen. We zorgen ervoor dat jouw wens werkelijkheid wordt. Bel 020 – 68 166 69 of stuur een email naar info@dolevents.com om direct jullie bedrijfsuitje van 5 tot 1000 deelnemers te bespreken.

Ook een Bedrijfsevent op Maat?