Acts voor evenementen

Amusante intermezzo’s, humoristische typetjes en grappige, hartverwarmende acts

Acts voor evenementen

Maak van je bedrijfsevent, congres of openingsbijkomst een fantastische ervaring met DOL Acts!

DOL Acts lenen zich perfect om het doel of thema van een bijeenkomst te verstevigen. De acts zorgen voor unieke situaties die veel gespreksstof opleveren. 

Het zijn grandioze stemmingmakers!

Wij leveren unieke en op maat gesneden acts voor evenementen, maar je kunt ook een keuze maken uit onze standaard concepten.

De Butlers

Even een pluisje wegwerken... 

De Klusjesmannen

Klaren elke klus 

Pas op! Zakkenrollers

Pas op voor de zakkenrollers!

Bodyguards

'Bewaken' de veiligheid secure

Dames van de Natte groep

Hilarisch toiletbezoek 

Change of the Guards

Straat theater 

De Mode politie

Ben je nog up to date?

De Engelen

Voor een Hemelse ontvangst

Vip ontvangst

Een Grootse ontvangst 

De Nostalgische Postbodes

Welke boodschap wil jij delen?

Uw Presentator is..

Neemt de hele zaal mee

Sint en Zekere Piet

Leuk voor december

Waarom DOL Acts voor jouw evenement?

Gekwalificeerde acteurs

De door DOL ontwikkelde acts voor evenementen zijn korte scènes of bedrijfsanekdotes die het publiek op speelse wijze aan het denken zetten. 

Zij zorgen voor geestdriftige discussies. De acts worden uitgevoerd door kwalificeerde acteurs met veel talent, flair en een grote dosis humor.

Voor elk denkbaar evenement

Onze acts worden op allerlei verschillende evenementen uitgevoerd. Wij staan met onze acts regelmatig op beurzen, congressen, trainingen en voorlichtingsdagen. De act 'zakkenroller' kan bijvoorbeeld door een gemeente worden aangevraagd om bewustwording bij het publiek te creëren.

Humor en focus

Elke act is gebaseerd op veel humor en heeft een haarscherpe focus om de visie of het doel te illustreren. Het is een interactief spel waarin deelnemers en gasten geprikkeld worden om mee te doen. Zij worden op een grappige manier met elkaar in contact gebracht.

Passend bij jullie doelstellingen

Onze “op maat” acts voor evenementen worden een succes door onze investering om jullie bedrijf en doelstellingen goed te begrijpen. Tijdens een voorgesprek bespreken we samen wat jullie willen bereiken en in welke setting de optredens plaatsvinden. Daarna ontwerpen wij een uniek spelconcept speciaal voor jullie bedrijf en geven jullie een prijsindicatie.

Inspiratie voor een act op jouw evenement

Bewustwording en hilarische taferelen 

De Gemeente Amsterdam huurde ons in om het publiek bewust te maken van zakkenrollers op het Museumplein en de Albert Cuijp. Het leverde alerte en hilarische taferelen op. 

Uitbeelden van bedrijfswaarden

Bureau Horizon is een organisatie voor kinderopvang en moeilijk opvoedbare kinderen. Op hun jaarfeest met ca. 900 gasten namen 12 acteurs van DOL de uitbeelding van de bedrijfswaarden voor hun rekening. Onze acteurs droegen prachtig gekleurde kostuums en hoofddeksels. Iedere acteur ging op eigen wijze de interactie met het publiek aan.

Introduceren van een managementtool

Voor Zorgbalans verzorgde DOL i.s.m. met Chaos Producties een driedaagse kick-off Kaizen. Ca. 600 medewerkers werden geïntroduceerd in de kunst van Kaizen: een Japanse managementtool met aandacht voor kleine stappen en alertheid op verbeteringen in de werksfeer.

Theatergroep Piranha introduceerde deze methodiek op een cabareteske en interactieve manier. DOL bedacht het concept en begeleidde de brainstormsessie. Ook verzorgde DOL de lessen in Kaizeniaanse hoffelijkheid en een grenswachteract.

Is een act misschien iets voor jouw evenement?