Stammen Stratego

Een strategisch bedrijfsuitje voor je hele team
Hét enerverende buitenprogramma met stammen, krijgshaftige strijd én... go pro camera's!

Stammen stratego voor grote groepen

Stammen Stratego

voor grote groepen

Welk team weet als eerste de weg naar de vijandelijke vlaggen te vinden? Wie stuurt zijn majoor, spion en verkenners het juiste pad op? Wie slaagt erin de bom van de tegenstander onschadelijk te maken?

 

Imponeren, strategisch inzicht en fysieke fitheid bepalen of jouw team zal overwinnen! Stammen Stratego wordt gespeeld gedurende een aantal verschillende rondes in een prachtig natuurgebied ergens in Nederland.
Tussen elke ronde wordt de tussenstand bepaald en krijgen ‘de stammen’ nieuwe uitdagingen voor de volgende ronde.
Elke ronde levert weer nieuwe verrassingen, kennis en inzichten op. Het is een stevige fysieke uitdaging die uiteindelijk met een spetterend filmisch verslag van de strijd wordt afgesloten!

Veelgestelde vragen over Stammen Stratego  

Stammen stratego Bedrijfsuitje

Voor welke gelegenheden kan ik 'Stammen Stratego' boeken?

‘Stammen Stratego’ is zowel geschikt voor een grote groep, een bedrijfsuitje als voor een teambuildingactiviteit. In ieder geval wordt het onvergetelijk, want jullie spelen de fysieke hoofdrol! Na afloop kunnen jullie genieten van de film geschoten door jullie eigen team met echte Go pro's camera's!


Doelen van Stammen stratego

  • Samenwerken
  • Strategisch denken
  • Fysiek bezig zijn
  • Natuur beleven
Stammen stratego bedrijfsuitje

Wat is het spelverloop van 'Stammen Stratego'?

Voorafgaand aan het evenement stellen we de teams samen. Jullie ontvangen als team een brief met daarin de stamnaam en een eerste strategische opdracht. 

Op de dag zelf worden jullie op passende wijze welkom geheten door de DOL begeleiders. 

Iedereen krijgt de tijd om zich om te kleden in de kleuren van de stam, vaandels en vlaggen te maken, rituelen te verzinnen en de andere stammen te imponeren met krijgshaftige parades. Tevens krijgt elk team een Go Pro camera om strijd flitsend vast te leggen.

In het tweede gedeelte gaan jullie met elkaar de strijd aan om elkaars vlaggen te roven. Jullie gaan jagen op anderen, de vlaggen verdedigen, sluipen en tactisch samenwerken. Welke stam heeft de beste strategie, werkt uitstekend samen en scoort de vlaggen van de opponenten?

Locatie bedrijfsuitje Stammen Stratego

Waar spelen we dit spel?

Het spel is in elk openbaar en vrij toegankelijk natuurgebied uit te voeren. Zo hebben we het ‘Stammen Statego’ reeds uitgevoerd bij de Paasheuvel in Vierhouten, de Hoge Veluwe en bij de zandduinen in Schoorl. We kiezen gezamenlijk een geschikt gebied uit bij jullie in de buurt.

Kan er ook catering aangevraagd worden via DOLEvents?

Jazeker, DOLEvents heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. 

Wij regelen de catering naar jullie wens. Goede kwaliteit en betaalbaar.

Stammen stratego boeken?

Benieuwd naar deze onvergetelijke belevenis?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.