Stammen Stratego

Hèt buitenprogramma met stammen, krijgshaftige strijd en go pro camera's!

Stammen Stratego

Welk team weet als eerste de weg naar de vijandelijke vlaggen te vinden? Wie stuurt zijn majoor, spion en verkenners het juiste pad op? Wie slaagt erin de bom van de tegenstander onschadelijk te maken?

Imponeren, strategisch inzicht en fysieke fitheid bepalen of jouw team zal overwinnen! Stammen Stratego wordt gespeeld gedurende een aantal verschillende rondes in een prachtig natuurgebied ergens in Nederland.
Tussen elke ronde wordt de tussenstand bepaald en krijgen ‘de stammen’ nieuwe uitdagingen voor de volgende ronde.
Elke ronde levert weer nieuwe verassingen, kennis en inzichten op. Kortom een stevige fysieke uitdaging die uiteindelijk met een spetterende filmisch verslag van de strijd wordt afgesloten!

Mogelijkheden van het bedrijfsuitje
‘Stammen Stratego’

Voor welke gelegenheden kan ik dit bedrijfsuitje boeken?
‘Stammen Stratego’ is zowel geschikt voor een bedrijfsuitje als voor een teambuilding activiteit. In ieder geval wordt het onvergetelijk, want jullie spelen de fysieke hoofdrol! Na afloop kunnen jullie genieten van de film geschoten door jullie eigen team met echte Go pro's camera's!


Wat is het spelverloop van dit bedrijfsuitje?
Voorafgaand aan het evenement worden de teams samengesteld. Jullie ontvangen als team een brief met daarin de stamnaam en een eerste strategische opdracht. 

Op de dag zelf worden jullie op passende wijze welkom geheten door de DOL begeleiders. 

Iedereen krijgt de tijd om zich om te kleden in de kleuren van de stam, vaandels en vlaggen te maken, rituelen te verzinnen en de andere stammen te imponeren met krijgshaftige parades. Tevens krijgt elk team een Go Pro camera om strijd flitsend vast te leggen.

In het tweede gedeelte gaan jullie met elkaar de strijd aan om elkaars vlaggen te roven. Het is jagen op anderen, de vlaggen verdedigen, sluipen en tactisch samenwerken. Welke stam heeft de beste strategie, werkt uitstekend samen en scoort de vlaggen van de opponenten?


Waar is dit spel te spelen?
Het spel is in elk openbaar en vrij toegankelijk natuurgebied uit te voeren. Zo hebben we het ‘Stammen Statego’ reeds uitgevoerd bij de Paasheuvel in Vierhouten, de Hoge Veluwe en bij de zandduinen in Schoorl.


Kan er ook catering aangevraagd worden via DOL Events?
Jazeker, DOLEvents heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar jullie wens.
G
oede kwaliteit en betaalbaar. 


Doelen
     - Samenwerken
     - Strategisch denken
     - Fysiek bezig zijn
     - Natuur beleven


Stammen stratego boeken?