Leer elkaar kennen met het

Wie is Wie Rankingspel@Home

Hét kennismakingsspel voor groepen van 10 tot 100 deelnemers

Online vanuit je eigen woonkamer

Online communicatieve en onthullende belevening

-Welke droomreis wil je nog maken? 

-Wat is je grootste blunder ooit gemaakt? 

-Wat was je favoriete kinderspel?

Het zijn vragen die je niet iedere dag met je collega’s bespreekt. Vaak beperkt je kennis zich tot hoe iemand zich op het werk gedraagt. Je weet vaak wel of collega A een binnenvetter is en of collega B juist het hart op de tong heeft, maar wat iemands dromen en blunders zijn, komt veel minder snel ter sprake.


Denk jij dat je jouw collega’s door en door kent? Speel dan dit kennismakingsspel en leer elkaar op een verrassende manier écht kennen. Alhoewel: wil je eigenlijk wel horen dat je collega per ongeluk op zijn hamster is gaan staan?


Je kunt het spel met z’n tienen spelen, maar heb je veel meer collega’s, dan is het spel geschikt voor maximaal honderd spelers tegelijk.

Waar die vragen dan over gaan?

Nou, bijvoorbeeld over jullie jeugd. Of over de plaats waar jij inspiratie vandaan haalt?

Natuurlijk hebben we het ook over het werk, maar ook over je dromen – welke pyjama draagt je collega eigenlijk? -en je toekomstverwachtingen. 

Kortom, het spel is heel veelzijdig en je ontdekt gegarandeerd dingen die je nog niet wist.


Vooraf krijgen jullie allemaal een vragenlijst. Jullie antwoorden verwerken we tot persoonlijke vragen.

En heb je daarbij specifieke wensen, geef ze dan aan ons door.

Ook die wensen nemen we dan mee in de vragen die we vooraf aan de kandidaten stellen.

En dan: het evenement

Na de ontvangst door onze enthousiasmerende en humoristische ‘Rankingmaster’ delen we jullie in teams in. Nu gaan jullie aan de slag.


Zet je collega’s maar op de juiste volgorde. Een leeftijdsvolgorde van jong naar oud is misschien nog wel te doen – of juist heel confronterend – maar het is al lastiger als je een ranking moet maken van collega’s die de meeste landen van de wereld hebben gezien.


En hoe ziet de ranking er eigenlijk uit als het niet om feitelijkheden gaat, maar om hoe jullie elkaar inschatten? Wie van jullie kan het beste het land besturen – zal je net zien dat je een Mark en Hugo in je team hebt - in tijden van een crisis? En wie overleeft er het best op een onbewoond eiland?


Hebben jullie ieder teamlid een score per vraag of stelling gegeven, dan komt er een winnaar uit de bus. Kun je vooraf misschien al inschatten wie dat zal zijn?

De absolute winnaar

Wie gaat er met de prijs vandoor? En nog belangrijker misschien:

wie kan er beter op zoek naar een andere baan, omdat zijn collega’s nu beschamend veel van hem weten?


Wil jij ook alles over je collega’s te weten komen? Wil jij samen met je collega’s de competitie aangaan en een gezellige middag of avond beleven?

Kan ik ook catering aanvragen via DOL Events?


Jazeker, DOL Events heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering b.v. een borrelbox, naar jullie wens. Goede kwaliteit en betaalbaar. 


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan: