Lipdub

Zing en speel je favoriete hit in je eigen videoclip!

Lipdub

Een muziekvideoclip maken van je favoriete nummer!

We beginnen met het kiezen van een geschikt nummer. In kleine groepjes en onder begeleiding van een regisseur bedenken jullie hoe je jullie onderdeel van het lied in beeld gaat brengen, jullie ontwerpen het script en denken na over ieders bijdrage. 

Dan is het tijd voor de repetitie. Dit is een belangrijk onderdeel want bij de uitvoering moet het allemaal in één keer goed opgenomen worden. Je kunt meezingen maar ook playbacken.
Na de repetitie volgt de definitieve opname, deze wordt verzorgd door een professionele cameraman.

Tijdens de borrel of de maaltijd monteren we de lipdub en tegen het eind van de dag volgt de presentatie! Het eindresultaat krijgen jullie op Dvd mee. Een uitgebreide gemonteerde versie kunnen jullie na afloop bestellen.

Mogelijkheden van bedrijfsuitje ‘Lipdub’

Voor welke gelegenheden kan ik dit bedrijfsuitje boeken?

Libdub kan voor diverse gelegenheden op maat worden gemaakt. Dit evenement is zowel geschikt voor een bedrijfsuitje als voor teambuilding.
Maar ook voor een familiedag valt dit spel in goede aarde. In ieder geval wordt het onvergetelijk, want jullie spelen zelf de hoofdrol! Tegen het eind is de Lipdub door jullie terug te zien, grote hilariteit!


Wat is het spelverloop van dit bedrijfsuitje?

Jullie worden op passende wijze welkom geheten door de DOL begeleiders. Het programma wordt uitgelegd en er volgt een warming-up. Na een paar korte workshops zoals camera acteren, camera techniek, special effects en regie les wordt iedereen in een aantal subgroepen ingedeeld. Tijdens het diner of lopend buffet wordt de ‘film’ gepresenteerd.


In welke steden kan dit stadsspel bedrijfsuitje plaatsvinden?

Het spel is op elke locatie of in elke stad uit te voeren. Zowel locaties in België en Duitsland behoren tot de mogelijkheden.


Kan er ook catering aangevraagd worden via DOL Events?

Jazeker, DOLEvents heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar jullie wens. Goede kwaliteit en betaalbaar. 


Doelen en Ingrediënten

          - Samenwerken
          - Having fun!
          - Creativiteit
          - Tot 200 personen
          - Videoclip

Lipdub boeken?