Lipdub

Een filmische belevenis voor jullie bedrijf of groep

Zing en speel je favoriete hit in je eigen videoclip!

Videoclip maken met team of bedrijf

Lipdub

Een muziekvideoclip maken van je favoriete nummer!

We beginnen met het kiezen van een geschikt nummer. In kleine groepjes en onder begeleiding van een regisseur bedenken jullie hoe je jullie de onderdelen van het lied in beeld gaan brengen, jullie ontwerpen het script en denken na over ieders bijdrage. 

Dan is het tijd voor de repetitie. Dit is een belangrijk onderdeel, want bij de uitvoering moet het allemaal in één keer goed opgenomen worden. Je kunt meezingen maar ook playbacken. Na de repetitie volgt de definitieve opname. Deze wordt verzorgd door een professionele cameraman.


Tijdens de borrel of de maaltijd monteren we de lipdub en tegen het eind van de dag volgt de presentatie! Het eindresultaat krijgen jullie op Dvd mee. Een uitgebreide gemonteerde versie kunnen jullie na afloop bestellen.

‘Lipdub’ - Videoclip maken met je team!

Voor welke gelegenheden kan ik Lipdub boeken?


Lipdub kan voor diverse gelegenheden op maat worden gemaakt. Dit evenement is zowel geschikt voor een bedrijfsuitje als voor teambuilding. In ieder geval wordt het onvergetelijk, want jullie spelen zelf de hoofdrol! Tegen het eind is de Lipdub door jullie terug te zien, grote hilariteit!Wat is het spelverloop van Lipdub?

Jullie worden op passende wijze welkom geheten door de DOL begeleiders. Het programma wordt uitgelegd en er volgt een warming-up. Na een paar korte workshops zoals camera acteren, camera techniek, special effects en regie les wordt iedereen in een aantal subgroepen ingedeeld. Tijdens het diner of lopend buffet wordt de ‘film’ gepresenteerd.

 

In welke steden kan kunnen we een video opnemen?

Het spel is op elke locatie of in elke stad uit te voeren. Ook locaties in België en Duitsland behoren tot de mogelijkheden.

 

Kan er ook catering aangevraagd worden via DOLEvents?

Jazeker, DOLEvents heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar jullie wens. Goede kwaliteit en betaalbaar. 

 

Doelen en Ingrediënten 'Lipdub - Videoclip maken met je eigen team!'

          - Samenwerken
          - Having fun!
          - Creativiteit
          - Tot 200 personen
          - Videoclip

 

Lipdub boeken?

Wij kijken er naar uit om samen met jouw groep een hilarische videoclip op te nemen! 
Vraag vrijblijvend een offerte aan.