Het Eerste Bedrijf

Van ziekenhuissoap tot Romeo & Julia.

Het Eerste Bedrijf

Bouw samen aan een muziek- of theatervoorstelling – van opera en samba-orkest tot love story en moderne soap. Tijdens de opvoering word je verrast door de theatrale bijdragen van je collega’s.

‘Het Eerste Bedrijf’ is een theatraal presentatie event, waar iedere deelnemer zijn eigen hoofdrol vervult! Met z’n allen maken jullie een theatrale of muzikale voorstelling met een daverend optreden aan het eind van de middag.

Mogelijkheden van het bedrijfsuitje ‘Het Eerste Bedrijf’

Voor welke gelegenheden kan ik dit bedrijfsuitje boeken?

‘Het Eerste Bedrijf’ kan voor diverse gelegenheden op maat worden gemaakt. Dit evenement is zowel geschikt voor een bedrijfsuitje als voor een teambuilding activiteit. In ieder geval wordt het onvergetelijk, want jullie spelen de hoofdrol.


Wat is het spelverloop van dit bedrijfsuitje?

Opbouw
We starten met verschillende workshops, zoals regie, acteren en decorbouw. Uiteindelijk komen alle bijdragen bij elkaar in de generale repetitie.
De opvoering is het hoogtepunt, voor elkaar of voor een extern publiek.

Uitwerking
Jullie worden begeleid door theater docenten met veel ervaring en kennis in regie, acteren én in het begeleiden van groepen. Zij zetten de kaders neer. Het thema van de voorstelling kiezen jullie zelf.
Na een korte acteerworkshop gaat iedereen aan de slag met de scènes. Naast een theatrale rol heeft iedereen een taak in het tot stand komen van de voorstelling. Taken als decorbouw, kostumering, schmink en regie behoren allemaal tot de mogelijkheden.


Waar kan dit bedrijfsuitje plaatsvinden?

Het spel is op veel locaties uit te voeren. Het komt het best tot zijn recht in een klein theater of zaal met podium. Eventueel passen we de bedrijfskantine aan voor jullie spetterende voorstelling!
We hebben ‘Het Eerste Bedrijf’ reeds uitgevoerd in onder andere Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Kampen, Leeuwarden, Groningen , Haarlem, Hoorn, Assen, Zwolle en Alkmaar. Maar ook Antwerpen, Keulen en andere buitenlandse steden behoren tot de mogelijkheden.


Kan er ook catering aangevraagd worden via DOL Events?
Jazeker, DOL Events heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar jullie wens.
Goede kwaliteit en betaalbaar. 


Doelen

    - Initiatief ontplooien, samenwerken
    - Communiceren en Presenteren
    - Toneelspel en
 Voorstelling maken


Het Eerste Bedrijf boeken?