Zo zorgt DOL Events voor positieve verandering  en verbetering bij jou op de werkvloer → Speelse Consultancy maakt het leuk!

Download de brochure met onze speelse trainingen voor een inspirerende werkomgeving!


 • Hou werknemers langer vast door speels onboarden.  
 • Ontdek de kracht van teamconnectie en leer je collega's beter kennen!
 • Verhoog de vitaliteit van jouw (zorg)medewerkers.
 • Verhoog de productiviteit met onze creatieve team building training.  
 • Voer veranderingen succesvol door  binnen het bedrijf, met ons speels veranderprogramma.
 • Met de cyber spy bewustwordingstraining geef je hackers geen kans.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Geen zorgen, je gegevens zijn veilig.
Download hier


“Elke keer slaagt DOL Events er weer in om originele en kwalitatief hoge events te organiseren. De begeleiding bestaat uit echte professionals die een mix vormen van trainers, acteurs, cabaretiers en regisseurs.''
Balance Business Events
“Wat een geweldige dag. Ik heb me echt bescheurd van het lachen! Wat een leuk concept, het maken van een James Bond Film is echt zeer aan te raden.''Louise
“Binnen het flexibele deeltijd/duaal team van verpleegkunde hebben we onder leiding van DOL Events teambuilding gehad met als leidraad de Belbinrollen door middel van het maken van een bedrijfsfilm.''


D. Oldenhuis
DOL Events gaat jou helpen om de sfeer op de werkvloer te verbeteren en het beste uit de medewerkers te halen, dit doen wij met behulp van onze programma’s en onze spelbegeleiders, trainers en coaches.

Waarom ieder bedrijf behoefte heeft aan het betrekken van medewerkers bij verandering en het verbeteren.

Veranderingen op de werkvloer vinden continu plaats. Deze veranderingen hebben positieve, maar ook negatieve gevolgen voor medewerkers. Het niet betrekken van medewerkers bij verandering is dan ook nummer 1 oorzaak van een mislukte bedrijfsvoering.


Wist je dat maar liefst 25% van de Nederlanders ontevreden is over hun baan? Dat deze groep zich niet gelukkig voelt heeft diverse redenen. Zij zien bijvoorbeeld geen doorgroeimogelijkheden binnen hun functie of halen nauwelijks voldoening uit hun werk. Een andere belangrijke factor is onzekerheid. De talenten van medewerkers komen vaak niet tot hun recht, waardoor de meeste medewerkers ook niet geneigd zijn om actie te ondernemen. DOL Events ziet hier kansen en zorgt samen met jou voor positieve veranderingen op de werkvloer! 


Als HR-manager wil je natuurlijk dat het personeel zich gelukkig voelt en plezier ervaart op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de instroom van personeel. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is het behouden van de medewerkers. Om tevredenheid onder het personeel te behouden is het noodzakelijk om je als bedrijf continu te ontwikkelen. Maar hoe pak je dit dan aan? 


Met behulp van ‘Speelse Consultancy’ van DOL Events leer je de medewerkers op een hele andere manier kennen. Het wordt makkelijker om veranderingen binnen jouw bedrijf door te voeren of de huidige situatie te verbeteren. Er liggen zoveel kansen, maar hoe begeleid je de medewerkers om erachter te komen wat ze willen en wat ze nodig hebben?


Het 2e jaarlijkse OndernemersKompas medewerkers event was wederom zeer geslaagd. De bijzondere locatie en het weer droegen hieraan bij maar het spel dat gespeeld werd deed dat vooral.


Vanwege de gevarieerde samenstelling van OndernemersKompas met meerdere kantoren verspreid over een deel van het land en met uiteenlopende dienstverlening werd gezocht naar een leuke, laagdrempelige activiteit waarbij collega’s elkaar beter leerden kennen, waarbij bijgedragen werd aan het OndernemersKompas gevoel en saamhorigheid en waar medewerkers op een ongedwongen wijze hun talenten konden tonen en elkaar konden ontmoeten.


De Italiaanse Bruiloft van DOL events, met een gevarieerde inhoud, hilarische momenten en waar op uiteenlopende wijze samengewerkt moest worden, paste perfect in dit streven. Interactief, verbindend en vermakelijk.
Kouterik - OndernemersKompas
Werkgeluk door flexible benefits

Tevredenheid op de werkvloer begint bij jou!

Om veranderingen of verbeteringen op de werkvloer te laten slagen is het van belang om duidelijk te communiceren. DOL Events zorgt ervoor dat medewerkers op een speelse en laagdrempelige wijze leren omgaan met de veranderingen binnen het bedrijf. In een veilige omgeving krijgen de medewerkers de ruimte om de nieuwe veranderingen te omarmen.


Door het geboden spelkader stappen medewerkers sneller uit hun comfortzone, waardoor zij zich ook beter kunnen uiten en prettiger voelen. Tegelijkertijd wordt het personeel gestimuleerd om het beste van zichzelf te laten zien. Hierdoor worden verborgen talenten ontdekt* en is het als HR-manager makkelijker om het team door te ontwikkelen.


DOL Events zorgt voor een unieke aanpak, waar mensen blij van worden. Geen saaie protocollen, maar samen de teamspirit verbeteren. Waar wacht je nog op? Veranderingen en verbeteringen doorvoeren binnen het bedrijf wordt met DOL Events een speels avontuur! 


Kampt jouw team met onderstaande problemen? 

 • Er zijn frustraties en knelpunten binnen het team; 
 • De betrokkenheid en teamspirit is niet optimaal; 
 • De productiviteit en resultaten verminderen; 
 • Medewerkers voelen zich ontevreden; 
 • Het inwerken van nieuw personeel is een uitdaging; 
 • Veranderingen doorvoeren binnen het bedrijf blijkt lastig; 
 • Medewerkers blijven in hun comfortzone. 


Tijd voor actie! DOL Events helpt jou graag bij het realiseren van veranderingen en verbeteringen bij jou op de werkvloer!

Onze programma’s hebben al veel bedrijven geholpen met veranderingen
en verbeteringen met behulp van bevlogen teams.

Ben jij ook klaar om veranderingen en verbeteringen aan te brengen op jouw werkvloer?

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Geen zorgen, je gegevens zijn veilig.
Download hier