Page content

Spelen

Gekostumeerde langdurige rollenspelen

DOL Event organiseert en begeleidt allerlei soorten theatrale en creatieve spelen, workshops en acts voor bedrijven en instellingen in heel Nederland. Maar met één soort spel hebben we wel heel veel affiniteit!

 

Spelen, zoals je als kind vroeger deed, het zogenaamde Doen-als-of spel, was 25 jaar geleden voor ons de inspiratie om als eerste in Nederland een langdurig en volledig gekostumeerd middeleeuws rollenspel te organiseren gedurende een heel weekend op slot Assumburg te Heemskerk. Het Koningsspel!

 

En dat doen we nog steeds! Op verschillende kastelen kan dit spel gespeeld worden. Het betreffende kasteel word ingericht als ‘middeleeuws’ kasteel met alles er op en er aan. Heuse hemelbedden, Bourgondische maaltijden, middeleeuwse muzikanten en vuurvreters, middeleeuwse dansen en etiketten. Een kapel, een kot, spannende en griezelige torenkamers met geesten van overleden koninginnen, alles is aanwezig.

Dit prachtige decor wordt voor 24 uur bewoont door diverse personages gespeeld door jullie.

Er is een Koning, een Nar en er zijn Prinsessen, Hofdames, Hertogen, Grafen, ridders, monniken, alchemisten en de nodige bedienden. Allemaal met hun eigen intriges en doelstellingen.

 

Een leven in een leven

Na 24 uur spelen in deze mysterieuze middeleeuwen, heb je het gevoel alsof je een tweede leven hebt ervaren. Heel veel unieke en verrassende gebeurtenissen! Bedrijven en organisaties die dit spel hebben beleeft, ook al is het 20 jaar geleden, weten nog als de dag van gister wat ze allemaal in deze 24 uur hebben meegemaakt!

 

Overzicht langdurig rollenspelen

Als jullie echt een keer iets willen beleven wat je als individu en groep lang zal heugen kies dan één van onze rollenspelen. Je kunt kiezen voor één dag of een heel weekend!

 

Neem voor uitgebreide informatie contact met ons op!

 

 

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Spelen

Plaats een reactie


*