Help, de Directeur is ontvoerd...!

Een spannend actie thriller in het centrum van jullie stad!

Help, de directeur is ontvoerd...!

Het leukste interactieve bedrijfsuitje met de smartphone.

Een geheimzinnige organisatie, gerund door de 'Rode Joker’ heeft jullie directeur ontvoerd!
Maar er is hoop want jullie kunnen de directeur bevrijden! Hoe? In teamverband gaan jullie in op de uitdaging van de Rode Joker. Er zal gefilmd, gefotografeerd, gescand en gespeurd moeten worden. Hier ontpopt zich een spannende strijd met de andere teams…

Smartspeuren met smartphones!

!Wanneer jullie de opdrachten goed uitvoeren krijgen jullie je directeur terug of ............verdwijnt hij met de Noorderzon?

Mogelijkheden van het bedrijfsuitje Help, de Directeur..

Wat is het spelverloop van Help de Directeur?


De Rode Joker

In een spannend ontvoeringsfilmpje door jullie zelf geschoten, wordt op de dag zelf voor de deelnemers duidelijk dat jullie directeur is ontvoerd!

Jullie worden ontvangen, op een locatie naar keuze, door de DOLEvents begeleiders (medewerkers van de Rode Joker). Zij leggen uit hoe de teams de directeur kunnen bevrijden.

Wat kunnen julllie verwachten?

Na de ontvangst gaan jullie in teams van 6 à 7 mensen de stad in. Met behulp van smartphones, gaan jullie in op de uitdaging van de Rode Joker. Er ontstaat een strijd tussen de Baantjers, de Moordvrouwen, Russen en andere detectiveteams. In welk team zitten de beste speurders? 

Er zal gefilmd, gefotografeerd, gescand en gespeurd moeten worden. Door handig gebruik te maken van de laatste technische snufjes op het gebied van communicatie, zoals smartphones, QR-codes, en Youtube filmpjes, maken jullie kans op een goede afloop.

Samenwerking, creativiteit en stressbestendigheid worden op de proef gesteld. Welk team heeft de meeste informatie verzameld en wie weet deze zo in te zetten dat ze uiteindelijk de directeur vrij krijgen?

Terwijl jullie bezig zijn met het bevrijden van de directeur, leer je en passant je collega’s en de betreffende stad op een leuke en verassende manier kennen!  


Spannende finale

Nadat alle nodige informatie verzameld is keren jullie terug op de startlocatie. Hier ontpopt zich een spannende strijd met de andere teams….. Krijgen jullie je directeur terug of verdwijnt hij voorgoed?


Kan ik ook catering aanvragen via DOL Events?

Jazeker, DOLEvents heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar jullie wens. Goede kwaliteit en betaalbaar. 


Doelen en Ingrediënten

          - Samenwerken
          - Communiceren
          - Lef
          - 20 tot 300 deelnemers!


Help, de directeur is ontvoerd...boeken?