City games

Ontdek de stad in al haar facetten en leer je collega's op een andere manier kennen!

Ontwerp citygames voor elke gelegenheid door gebruik te maken van ons 

Mobiel game platform, de DOLApp!

Citygame voor teams

Citygame voor teams: ontwerp het zelf!

Met unieke Mobiele CityGames en TeamBuildingactiviteiten in meer dan 50 Europese steden maken wij teamuitjes leuk, uitdagend, zinvol en gezellig. Samen met jou ontwerpen we een mobiele speurtocht in de stad van jouw keuze. Aan de hand van onze DOLApp spelen jullie deze op maat gemaakte citygame voor teams. Alle activiteiten zijn gegarandeerd leuk en uitdagend!

Citygame voor teams


CityGames, Team Building Activiteiten en Groepsavonturen.

Groepen ontdekken de stad met spannende teambuilding activiteiten, interactieve opdrachten, groepsmissies en strijden tegen de klok.


Klaar voor de start, af!

Wanneer de teams startklaar staan ontvangen de captains een wachtwoord voor de DOLApp op hun smartphones. Plattegronden en instructies zitten allemaal verweven in deze App. Een professionele instructeur staat gedurende de gehele speurtocht via de smartphone paraat.


On the road!

Teams gaan samen op ontdekkingstocht en strijden tegen elkaar. Ondertussen leren jullie interessante feitjes en zien de mooiste locaties in de betreffende stad. Jullie krijgen allerlei verschillende soorten opdrachten voorgeschoteld. Opdrachten zijn onder andere het oplossen van slimme raadsels, het vinden van inscripties op historische plekken en het nemen van creatieve teamselfies en videootjes. Na elk afgeronde opdracht of oefening ontvangen jullie de bijpassende beloning. Verder proberen jullie natuurlijk de andere teams te slim af te zijn, dat scheelt in de punten! Zo leren jullie elkaar en de betreffende stad op een heel verrassende manier kennen!


En de Winnaar is…?

Op het einde van de tour ontvangen jullie een overzicht van de scores en worden de teamfoto’s gedeeld met de groep. Hilariteit alom! Wie gaat er met de winnaars trofee vandoor?


Neem contact met ons op en wij verzorgen een groepsactiviteit die het beste bij jouw team past, gegarandeerd! 
Bel 020 – 68 166 69 of stuur een email naar info@dolevents.com om direct jullie bedrijfsuitje van 5 tot 500 deelnemers te bespreken.


Ook een City game boeken?

arrow_drop_up arrow_drop_down