Boek het spel Escape Room Hotel (12+)

€ 24,99
€ 19,99

Escape Room Hotel (12+)

Door een hevige storm is het 5-star Casino Hotel gesloten en niemand mag er meer uit. Jij bent daar met je vrienden in Las Vegas en wil heel graag naar buiten. In de wandelgangen gaat het verhaal dat er ergens in het hotel een geheime uitgang is. Je krijgt een uur de tijd om codes te kraken en te achterhalen waar deze geheime uitgang zich bevind, succes!
Reserveer hieronder voor één van de Escape Room @ Home!

Alvast wat uitleg over het spel

Als je bent in gelogd kom je in het introductie scherm. Lees deze tekst goed want die kan je nog van pas komen!


Formeer je team, leg pen en papier klaar, doe de gordijnen dicht en zet je puzzel muts op. Want dit wordt ‘escapen’ op volle snelheid! Het kan schelen als je nog een tweede scherm tot je beschikking hebt om bepaalde antwoorden op te zoeken 😊!


Nadat je op 'Oké' hebt gedrukt start het spel en begint boven in de rechterhoek van je scherm de klok te lopen. 

Op je scherm zie je de plattegrond van de locatie waar het spel zich afspeelt en een icoontje. Als je op dit icoontje drukt krijg je de eerste vraag. 


Heb je  binnen de tijd alle vragen goed beantwoord dan zijn jullie echte escape masters 😎!

                                   

sos events

Als ik het spel nu koop, moet ik het dan ook nu spelen?

Nee hoor, je ontvangt alleen de tickets en de uitleg van het spel zodat je je rustig kunt voorbereiden. Je kan vervolgens zelf bepalen wanneer je de Escape Room gaat spelen.

Met hoeveel personen kan ik spelen?

Wanneer je met een gezin bent van 4/5 personen dan is het wel het maximale. Je bepaald uiteraard zelf met hoeveel personen je het spel speelt. Je kunt bijvoorbeeld ook 2 tickets kopen en twee teams maken van je gezin.

Op welk apparaat kan ik het spel spelen?

Je kunt dit spel spelen op je tablet of smartphone. Je hebt wel wifi nodig om de game te starten. Heb je een tablet? Speel dan het spel op een tablet omdat dit overzichtelijker is. Je kunt dit spel niet spelen op een computer of laptop.

Heb ik wifi of 4G nodig?

Ja, alleen om de game te laden. Daarna verbruikt hij geen internet. Maar internet is wel handig om te hebben want het kan zijn dat je soms internet moet raadplegen om de antwoorden te vinden.

Heb ik een tweede scherm nodig?

Wanneer je dit spel op je tablet of smartphone speelt, dan is het handig om nog een computer of smartphone in de buurt te hebben. Het kan zijn dat je iets moet opzoeken op internet en dan is het makkelijker om dit op een tweede scherm te doen.

Kan ik de Escape Room @ Home ook cadeau doen?

Jazeker. Wij kunnen zorgen voor codes waardoor degene die je de Escape Room@ Home cadeau doet zelf kan bepalen welk spel hij wil gaan spelen. Neem contact op via info@dolevents.com zodat we dit voor je kunnen inregelen.

Ik wil een groot aantal tickets kopen voor klanten of collega's, hoe werkt dat?

Wil je een leuke actie doen naar je collega's? dan hebben we hier meerdere mogelijkheden voor. Zo kan je een ticket cadeau doen, maar je kan ook een kortingscode van 50 % ontvangen. Mail ons via info@dolevents.com zodat we dit voor je kunnen inregelen.

Ik wil tegen een ander gezin of tegen collega's spelen, hoe werkt dit?

Dat kan, iedereen moet dan dezelfde Escape Room aanschaffen. Je bepaald dus samen welk spel je wil gaan spelen. Als iedereen het ticket heeft ontvangen kan je de game tegelijk starten. Na een uur weten jullie precies welke collega of gezin heeft gewonnen.

Ik wil een kinderfeestje organiseren, wat moet ik doen?

Echt heel vervelend als je kind nu geen kinderfeestje kan organiseren. Daarom kan je voor ieder kind een Escape Room @ Home kopen en deze versturen naar ieder kind. Je bepaalt samen wanneer het feestje start. Voordat je begint kan je elkaar eventueel nog even zien via skype, zoom of videobellen. Daarna start de gezamenlijke activiteit; iedereen start gelijk de Escape Room @ Home thuis en na een uur weten we wie er heeft gewonnen. Zo kan je toch nog een activiteit met elkaar beleven.

Ik wil deze game spelen tegen vrienden in het buitenland, hoe doe ik dit?

Alle games worden in meerdere talen gemaakt, je kunt dus straks tegen je vrienden in Spanje, Zweden of Amerika spelen. Iedereen moet dan wel zijn eigen ticket kopen, en zorg ervoor dat je allemaal dezelfde game boekt.

Wij willen de Escape Room @ Home in straten tegen elkaar laten spelen, kan dit?

Buren competitie, wat een leuk idee! Doe een appje door de buurt en speel de Escape Room @ Home tegen elkaar. Spreek een tijd af en start dezelfde game. Wie wordt de winnaar van de straat? We hebben verschillende spellen dus dit kun je met verschillende gezinnen spelen. Ook hier koopt ieder gezin zijn eigen ticket.

Worden er nog meer Escape Rooms @ Home ontwikkeld?

Ja, in deze corona tijd proberen we elke week 2 nieuwe Escape Rooms te ontwikkelen. Wanneer je de ene hebt gespeelt, kan je zo weer verder met een andere. Uiteraard kan je ook af en toe een andere leeftijdscategorie met je kinderen of partner proberen. Succes!