Page content

Bedrijfsuitjes

Speelse en leerzame Bedrijfsuitjes – Betere Team Spirit

Een uniek bedrijfsuitje, heb je specifieke eisen voor jullie personeelsuitje? Bij DOL Events is jullie wens ons plezier! Wij ontwerpen business games op maat.

In veel bedrijven is het organiseren van personeelsevents een speciale manier om medewerkers en teams te bedanken voor hard werk. Deze events zijn daarnaast ook een erg goede manier om de team spirit en de werk cultuur te verbeteren. Wij hebben door onze jarenlange ervaring gemerkt dat een event op maat een groter effect sorteert. Kies daarom voor maatwerk!

 

In nauw overleg met jullie wordt het spelprogramma ontworpen, wij organiseren het en voeren het uit, alles binnen één organisatie! Zodat we een optimaal effect kunnen bereiken en voor elke deelnemer een memorabele ervaring kunnen creëren.

 

Wij garanderen:

  • Een flexibele benadering met betrekking tot jullie wensen, thema’s, beschikbare tijd en locatie.
  • Professionele en ervaren spelbegeleiders, speldocenten en trainers die door hun enthousiasme en betrokken manier van werken iedereen een bijzondere tijd weten te bezorgen.
  • De mogelijkheid om voor extra grote groepen bedrijfsuitjes te organiseren
  • De mogelijkheid om specifieke teambuilding doelstellingen in te passen

 

Wat betreft de lengte van de activiteit(en) kun je met ons alle kanten op: Grote groepen of bijzondere locaties vormen voor ons geen probleem. Van bedrijfsevenementen die meerdere dagen in beslag nemen tot een activiteit van slechts 30 minuten. Wij vertalen je wensen naar een passend, interactief spelconcept.

 

Bovendien is het ook mogelijk om speciale doelen met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld het verbeteren van de teamspirit in combinatie met het vergroten van de effectiviteit door de activiteit toe te spitsen op bepaalde competenties.

Wij werken met groepen van 10 tot 500 deelnemers.

 

Betrokken medewerkers presenteren 2,5 keer zo goed.

Onze events zorgen voor betrokken medewerkers!

Mogelijke bedrijfsuitjes

City games

Met unieke mobiele City Games en team building activiteiten in meer dan 50 Europese steden, waar wij honderden mensen per dag begeleiden, maken wij teamuitjes leuk, zinvol en gezellig.

 

Meer informatie

Interactieve tours

Groepen ontdekken de stad met spannende teambuilding activiteiten, interactieve opdrachten, groepsmissie’s, en racen tegen de klok om die allemaal snel af te ronden. Ze zijn perfect voor bedrijven, kleinere ondernemingen, studenten, vriendengroepen en nog veel meer.

 

Meer informatie

Op maat gemaakte events

Niets is ons te gek! Stel een op maat gemaakt event samen voor jouw team met de hulp van onze getalenteerde eventplanners.
Meer informatie