Het leukste Bedrijfsevent

Speelse en leerzame Bedrijfsuitjes – Betere Team Spirit, een onvergetelijke ervaring voor jouw team!

25

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

tot 500

personen

Bedrijfsuitjes, Workshops, Quizzen, Acts

Wij weten dat het moeilijk is om de teamspirit hoog te houden tussen alle besprekingen, werk en volle agenda’s door. Wij helpen je daarom graag om een ludieke afleiding te organiseren die je team helpt nader tot elkaar te komen terwijl ze de tijd van hun leven hebben.

In nauw overleg met jullie wordt een spelprogramma ontworpen en wordt de spellocatie bepaald. Wij organiseren en voeren het uit, alles binnen één organisatie! Zodat we een optimaal effect kunnen bereiken en voor elke deelnemer een memorabele ervaring kunnen creëren.


Wij bieden de volgende bedrijfsevents: 

     *Unieke bedrijfsuitjes

     *Leerzame workshops 

     *Kennisverleggende Quizzen

     *Acts ter ondersteuning van een event of marketingboodsschap

Heb je specifieke eisen voor jullie personeelsevent? Bij DOLEvents is jullie wens ons plezier! Wij hebben standaard spelen (kijk onder Bedrijfsevents en Smartphone games) en ontwerpen business games op maat. (kijk onder
Op Maat)


Wij garanderen:

     • Een flexibele benadering met betrekking tot jullie wensen, thema’s, beschikbare tijd en locatie.

     • Professionele en ervaren spelbegeleiders, speldocenten en trainers die door hun enthousiasme en betrokken
       manier van werken iedereen een bijzondere tijd weten te bezorgen.


Wat betreft de lengte van de activiteit(en) kun je met ons alle kanten op: Grote groepen of bijzondere locaties vormen voor ons een creative uitdaging. Van bedrijfsevenementen die meerdere dagen in beslag nemen tot een activiteit van slechts 30 minuten. Wij vertalen je wensen naar een passend, interactief spelconcept.  

                                               

                                                     Betrokken medewerkers presenteren 2,5 keer zo goed.                                                                                                              Onze events zorgen voor betrokken medewerkers!


Wie is de Mol

De meeste collega’s zijn allemaal tot ver in de avond/nacht blijven hangen dus dat zegt al genoeg! We hebben erg leuke reacties terug ontvangen, dus we kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

Lonneke van Schijndel

intern Accountmanager Bedrijven

Rabobank Hart van Brabant

James Bond film

‘Wij hebben met zeer veel plezier de James Bond film gemaakt. Met 100 mensen een film maken vraagt om een goede organisatie en improvisatie. Dit was allemaal prima geregeld. Het eindresultaat ‘de James Bond film’ mag er absoluut zijn en zorgt voor veel hilariteit.

Douwe Wijbenga, Leeuwendaal directeur zorg en welzijn/ hoofd W&S

James Bond film

Fred is in staat mensen in goede banen te leiden zonder de creativiteit van het team aan te tasten. Zijn energie en inzet werken zeer aanstekelijk. Als klap op de vuurpijl heeft u enige tijd later een echte speelfilm in handen. Deze dag was een feest der herkenning en zorgde voor veel hilarische momenten. 

Nico Muijlwijk

Adviseur Bedrijfsvoering

Onze specialisaties zijn:

  • Actieve events en spelen voor grote groepen (100 deelnemers of meer).
    het kan een hele tour zijn om voor grotere groepen een actief event te organiseren. Om iedereen daadwerkelijk betrokken te houden tijdens het event vraagt een speciale aanpak. Hier zijn wij expert in.

  • Invullen van het Jubileum.
    Bestaan jullie 5, 10, 15 jaar of meer en wil je dit vieren? Het is onze specialiteit om in overleg met jullie ervoor te zorgen dat jullie jubileum een memorabel event wordt!

  • Bedrijfsuitje of -event een waardevolle management tool.                                                                                              Door aantesluiten bij jullie wensen, missie en of visie creeeren wij in overleg met jullie een event wat als management tool kan dienen. Zo is het mogelijk om speciale doelen met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld het verbeteren van de teamspirit in combinatie met het vergroten van de effectiviteit door de activiteit toe te spitsen op bepaalde competenties.


Wij organiseren al sinds 1991 bedrijfsevents en acts met een meerwaarde waarin de spelende mens centraal staat en het arbeidsplezier wordt vergroot. Bel 020 – 68 166 69 om direct jullie bedrijfsevent van 5 tot 500 deelnemers te bespreken.

De belofte van DOLEvents

"Wij vertalen de klantvraag naar een passend spelconcept. Wij denken in elk element met jullie mee.

DOLEvents garandeert een langdurig en positief effect."

Bel 020 – 68 166 69 om direct jullie bedrijfsuitje van 5 tot 500 deelnemers te bespreken.

Wil je meer informatie?