Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door ons of derden worden geplaatst. Nadere informatie over deze cookies kunt u vinden in onze cookiepolicy. Door hiernaast op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies bij bezoek aan deze site.
Ik ga akkoord

Bel 020 - 68 166 69

Privacy statement

Dit is het Privacy Statement van DOL Events, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33238627.

 

Bescherming persoonsgegevens

DOL Events vindt uw privacy belangrijk. DOL Events verwerkt persoonlijke gegevens die bij het bezoek aan www.dolevents.com worden ingevoerd conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Door uw persoonlijke gegevens op onze websites in te voeren, gaat u er mee akkoord dat DOL Events die gegevens in overeenstemming met dit Privacy Statement gebruikt.

 

Verwerking van persoonsgegevens

DOL Events verzamelt alleen persoonsgegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn opgegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonlijke gegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen. DOL Events gebruikt deze gegevens om u op de hoogte te houden van haar dienstverlening en producten. Indien u uw e-mailadres achterlaat, geeft u daarmee toestemming om uw e-mailadres te gebruiken voor verzending van digitale nieuwsbrieven en andere informatie zoals productaanbiedingen en enquête. De persoonsgegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat DOL Events zorgvuldig te werk. DOL Events gebruikt alleen die gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening.

 

Cookies

Om de website www.dolevents.com continu te verbeteren, wordt er gebruikt gemaakt van Google Analytics om statistische informatie te verwerken en te lezen. DOL Events maakt op www.dolevents.com gebruik van cookies. Dit zijn eenvoudige tekstbestanden die op uw harde schrijf worden opgeslagen als u websites van DOL bezoekt. Deze cookies worden geplaatst om de gebruikerservaring te analyseren en het gebruikersgemak te bevorderen. Tevens worden bij bezoek aan www.dolevents.com zogenaamde tracking cookies geplaatst op uw computer. Hierdoor kunnen wij u herkennen en informatie terughalen over uw eerdere bezoek. Het profiel dat van u wordt gemaakt, wordt níet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. U kunt www.dolevents.com ook zonder cookies bekijken. De meeste internetbrowsers accepteren cookies automatisch. U kunt het opslaan van cookies op uw harde schrijf voorkomen door uw browserinstellingen aan te passen. Meer informatie over het aanpassen van deze instellingen vindt u in de handleiding van uw browserprovider. Ook kunt u op uw computer geplaatste cookies verwijderen. DOL Events wijst er op dat als u geen cookies accepteert, dit kan leiden tot beperkingen in de functionaliteit van www.dolevents.com.

Hieronder een lijst met links naar uitleg over het beheren van cookies in de meest gebruikte web browsers:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Firefox: http://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren?redirectlocale=nl&redirectslug=Cookies+in-+en+uitschakelen
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl#
Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

 

Inzage, correctie en verzet

U kunt schriftelijk een overzicht vragen van de persoonsgegevens die door DOL Events zijn verwerkt. DOL Events heeft het recht hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onjuistheden in het overzicht staan, kunt u verzoeken deze gegevens te verwijderen, aan te vullen, aan te passen of af te schermen. Voorts kunt u per post of e-mail aangeven geen (commerciële) informatie meer te willen ontvangen over dienstverlening en producten van DOL Events. Een dergelijk verzoek zal te allen tijde worden gehonoreerd. Ten aanzien van overig gebruik van persoonsgegevens door DOL Events, kunt u DOL Events verzoeken dit gebruik c.q. deze verwerking te staken.

 

Wijzigingen

DOL Events behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Controleer daarom regelmatig dit Privacy Statement.

Nieuwsfeit

De nieuwe spannende James Bond film, Spectre, neemt je mee in een verwikkeling van het verleden en het nu. Een raadselachtige b...

» Lees meer

Referentie

Wij waren op zoek naar iets bijzonders voor onze team off-site voor een groep van ongeveer 35 mensen. Iets waar we iedereen in ...

» Lees meer

Informatie aanvragen
Vragen?

Wil je meer weten of heb vragen over een specifiek bedrijfsuitje van DOL Events?

Bel 020 - 68 166 69 om jouw situatie te bespreken.