Bel 020 - 68 166 69Stammen Stratego

Hèt buitenprogramma met stammen, krijgshaftige strijd en go pro camera's!

Uitdagende zoektocht! Wint jouw stam?

Welk team weet als eerste de weg naar de vijandelijke vlaggen te vinden? Wie stuurt zijn majoor, spion en verkenners het juiste pad op? Wie slaagt erin de bom van de tegenstander onschadelijk te maken?

 

Imponeren, strategisch inzicht en fysieke fitheid bepalen of jouw team zal overwinnen! Stammen Stratego wordt gespeeld gedurende een aantal verschillende rondes in een prachtig natuurgebied ergens in Nederland. Tussen elke ronde wordt de tussenstand bepaald en krijgen ‘de stammen’ nieuwe uitdagingen voor de volgende ronde. Elke ronde levert weer nieuwe verassingen, kennis en inzichten op. Kortom een stevige fysieke uitdaging die uiteindelijk met een spetterende filmisch verslag van de strijd wordt afgesloten!Mogelijkheden van het bedrijfsuitje ‘Stammen Stratego’

Voor welke gelegenheden kan ik dit bedrijfsuitje boeken?

‘Stammen Stratego’ kan voor diverse gelegenheden op maat worden gemaakt. Dit evenement is zowel geschikt voor een bedrijfsuitje als voor een teambuilding activiteit. Maar ook voor een familiedag valt dit spel in goede aarde. In ieder geval wordt het onvergetelijk, want jullie spelen de hoofdrol! Na afloop kunnen jullie genieten van de film geschoten door jullie eigen team met echte Go pro's camera's!

Wat is het spelverloop van dit bedrijfsuitje?

Jullie worden op passende wijze welkom geheten door de DOL begeleiders. Voorafgaand aan het evenement worden de teams samengesteld. Ze ontvangen als team een brief met daarin hun stamnaam en een eerste strategische opdracht.

Iedereen krijgt de tijd om zich om te kleden in de kleuren van de stam, vaandels en vlaggen te maken, rituelen te verzinnen en de andere stammen te imponeren met krijgshaftige parades.
Tevens krijgt elk team een Go Pro camera om strijd flitsend vast te leggen.

In het tweede gedeelte gaan jullie met elkaar de strijd aan om elkaars vlaggen te roven. Het is jagen op anderen, de vlaggen verdedigen, sluipen en tactisch samenwerken. Welke stam heeft de beste strategie, werkt uitstekend samen en scoort de vlaggen van de opponenten?

Waar is dit spel te spelen?

Het spel is in elke stad openbaar en vrij toegankelijk natuurgebied uit te voeren. Zo hebben we het ‘Stammen Statego’ reeds uitgevoerd bij de Paasheuvel in Vierhouten, de Hoge Veluwe en bij de zandduinen in Schoorl.

Kan er ook catering aangevraagd worden via DOL Events?

Jazeker, Dol Events heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar uw wens. Goede kwaliteit en betaalbaar. Volledig afgestemd op uw gasten, collega's of vrienden, met buffet of lunch.

Doelen

- Samenwerken
- Strategisch denken
- 20 tot 100 personen
- Fysiek buitenspel

Offerte
Informatie aanvragen
DOL Garanties

1. Onvergetelijk

2. Op elke locatie

3. Event op maat

4. Heel Nederland

5. Unieke events

Referentie

Wij waren op zoek naar iets bijzonders voor onze team off-site voor een groep van ongeveer 35 mensen. Iets waar we iedereen in ...

» Lees meer

Andere uitjes

DOL Events heeft nog veel meer spellen en uitjes.

» Bekijk meer

"We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, maar we worden ouder omdat we niet meer spelen"

George Bernhard Shaw