Bel 020 - 68 166 69Magisch Land

Kom terecht in de wereld van Games of Thrones en in de Ban van de Ring, beleef de wereld van “Het Magische Land”

Magisch Rollenspel!
Stap in de wereld van Nordic LARP

Er waren eens…

Het sprookje wat misschien niet zo goed afloopt? Of ze lang en gelukkig leven is helemaal aan jullie…

 

Een tijd van onrust en wanorde heeft het volk van de Elfen ertoe gebracht opnieuw contact te zoeken met hun aartsvijand: het volk van de Demonen. De Kinderen, het nabijgelegen volk, speelt daarbij een bemiddelende rol. Een nogal vreemde rol voor dit onbesuisde, impulsieve volkje. Dit contact heeft ertoe geleid dat er een bijeenkomst tussen deze volkeren zal plaatsvinden. Het plan is dat uit deze samenkomst een huwelijk voorkomt, wat symbolisch moet zijn voor de nieuwe vrede. Alles verloopt spoedig, tot op de dag zelf…

 

Het volk met de meeste kristallen, het geldmiddel in het Magische Land, levert de prins of de prinses voor het Huwelijk der Huwelijken. Drie volkeren, 2 kandidaten hoe wordt dat opgelost?Mogelijkheden van het bedrijfsuitje ‘Magisch Land’

Voor welke gelegenheden kan ik dit bedrijfsuitje boeken?

‘Magisch Land’ kan voor diverse gelegenheden op maat worden gemaakt. Dit evenement is zowel geschikt voor een bedrijfsuitje als voor een teambuilding activiteit. Maar ook voor een familiedag valt dit spel in goede aarde. In ieder geval wordt het onvergetelijk, want jullie spelen de hoofdrol.

Wat is het spelverloop van dit bedrijfsuitje?

Jullie worden op passende wijze welkom geheten door de DOL begeleiders. Het programma wordt uitgelegd en er volgt een warming-up.

In de voorbereiding kies je tot welk volk je gaat behoren: Demonen, Elfen of Kinderen. De Demonen zijn de schaduw, de ‘ik gerichten’, de asocialen; De Elfen zijn het licht, ‘de op de ander gerichten’, de socialen; De Kinderen zijn de impulsievelingen, ‘nu gerichten’, de feestvierders.

Ook je rol binnen het volk bepaal jezelf. Word je Serpentina, Heerseres van de Nacht en leider over de Demonen of Joy, vreugdekind die prinses is bij de Kinderen? Of wil je de dag doorbrengen als Magiër, die in zijn betoveringen anderen met vreemde tics kan laten rondlopen?

I
Het programma voor een dagspel
- Introductie
- Speluitleg en warming-up
- Oefenen van magische betoveringen
- Omkleden en groepsruimte inrichten
- Presentaties van de volken aan elkaar
- Buitenprogramma waar kristallen mee verdiend kunnen worden
- Een prinselijk toernooi
- De ‘sprookjesachtige’ huwelijksceremonie
- De opvolging

In welke steden kan dit stadsspel bedrijfsuitje plaatsvinden?

Het spel is in elke stad uit te voeren. Zo hebben we het bedrijfsuitje ‘Magisch Land’ reeds uitgevoerd in onder andere Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Kampen, Leeuwarden, Groningen Gouda, Brielle, Haarlem, Hoorn, Assen, Zwolle, Roermond en Alkmaar. Maar ook Antwerpen, Keulen en andere buitenlandse steden behoren tot de mogelijkheden.

Kan er ook catering aangevraagd worden via DOL Events?

Jazeker, Dol Events heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar uw wens. Goede kwaliteit en betaalbaar. Volledig afgestemd op uw gasten, collega's of vrienden, met buffet of lunch.

Doelen

- Gezamenlijke verbeelding en fantasie vergroten
- Inleven in andere cultuur
- Tot 100 personen
- Kleurrijk
- Indrukwekkend

Offerte
Informatie aanvragen
DOL Garanties

1. Onvergetelijk

2. Op elke locatie

3. Event op maat

4. Heel Nederland

5. Unieke events

Referentie

Wij waren op zoek naar iets bijzonders voor onze team off-site voor een groep van ongeveer 35 mensen. Iets waar we iedereen in ...

» Lees meer

Andere uitjes

DOL Events heeft nog veel meer spellen en uitjes.

» Bekijk meer

"Mijn spelen is leeren, en waarom zou mij dan het leeren vervelen"

Hieronymus van Alphen