Bel 020 - 68 166 69Lipdub

Zing en speel je favoriete hit in je eigen videoclip!

Totale presentatie
'I'm ready for my close-up'
En... actie!
Wanneer heb jij voor het laatst gedanst?

Een muziekvideoclip maken van je favoriete nummer!

 

We beginnen met het kiezen van een geschikt nummer. In kleine groepjes en onder begeleiding van een regisseur bedenken jullie hoe je jullie onderdeel van het lied in beeld gaat brengen, jullie ontwerpen het script en denken na over ieders bijdrage.

 

Dan is het tijd voor de repetitie. Dit is een belangrijk onderdeel want bij de uitvoering moet het allemaal in één keer goed opgenomen worden. Je kunt meezingen maar ook playbacken. Na de repetitie volgt de definitieve opname, deze wordt verzorgd door een professionele cameraman.

 

Tijdens de borrel of de maaltijd monteren we de lipdub en tegen het eind van de dag volgt de presentatie! Het eindresultaat krijgen jullie op Dvd mee. Een uitgebreide gemonteerde versie kunnen jullie na afloop bestellen.Mogelijkheden van het bedrijfsuitje ‘Libdub’

Voor welke gelegenheden kan ik dit bedrijfsuitje boeken?

Libdub kan voor diverse gelegenheden op maat worden gemaakt. Dit evenement is zowel geschikt voor een bedrijfsuitje als voor een teambuilding activiteit. Maar ook voor een familiedag valt dit spel in goede aarde. In ieder geval wordt het onvergetelijk, want jullie spelen de hoofdrol en kunnen daar zelf tegen het eind van het event van genieten vanwege het terugzien van de door jullie gemaakte film.

Wat is het spelverloop van dit bedrijfsuitje?

Jullie worden op passende wijze welkom geheten door de DOL begeleiders. Het programma wordt uitgelegd en er volgt een warming-up. Na een paar korte workshops zoals camera acteren, camera techniek, special effects en regie les wordt iedereen in een aantal subgroepen ingedeeld. Tijdens het diner of lopend buffet wordt de ‘film’ gepresenteerd.

In welke steden kan dit stadsspel bedrijfsuitje plaatsvinden?

Het spel is op elke locatie of in elke stad uit te voeren. Zowel locaties in België en Duitsland behoren tot de mogelijkheden.

Kan er ook catering aangevraagd worden via DOL Events?

Jazeker, Dol Events heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar uw wens. Goede kwaliteit en betaalbaar. Volledig afgestemd op uw gasten, collega's of vrienden, met buffet of lunch.

Doelen en Ingrediënten

- Samenwerken
- Having fun!
- Creativiteit
- Tot 200 personen
- Videoclip

Offerte
Informatie aanvragen
DOL Garanties

1. Onvergetelijk

2. Op elke locatie

3. Event op maat

4. Heel Nederland

5. Unieke events

Referentie

Wij waren op zoek naar iets bijzonders voor onze team off-site voor een groep van ongeveer 35 mensen. Iets waar we iedereen in ...

» Lees meer

Andere uitjes

DOL Events heeft nog veel meer spellen en uitjes.

» Bekijk meer

"In iedere mens is een kind verborgen dat wil spelen"

Friedrich Nietzche