Bel 020 - 68 166 69Help, de directeur...

Een spannend actie thriller in het centrum van jullie stad!

"Help, de directeur is ontvoerd!"
De Rode Joker legt uit...
'We gaan hem bevrijden!'
Bedrijfsuitje in het stadscentrum
De oplossing is nabij!

Het leukste interactieve bedrijfsuitje met de smartphone

Een geheimzinnige organisatie, genaamd ‘de Rode Joker’ laat via een videoboodschap weten dat de directeur van jullie bedrijf is ontvoerd!

Maar er is hoop want jullie kunnen de directeur bevrijden! Hoe? In teamverband gaan jullie in op de uitdaging van de Rode Joker. Er zal gefilmd, gefotografeerd, gescand en gespeurd moeten worden. Hier ontpopt zich een spannende strijd met de andere teams…

 

Smart speuren met smartphones

Wanneer jullie de opdrachten goed uitvoeren komt de directeur weer vrij. Krijgen jullie je directeur terug of verdwijnt hij met de Noorderzon?Mogelijkheden van het bedrijfsuitje 'Help, de Directeur...'

Voor welke gelegenheden kan ik dit bedrijfsuitje boeken?

Het stads spel 'Help de ontvoerde directeur' kan voor diverse gelegenheden op maat worden gemaakt. Zo hebben we het in en om het paleis het Loo gespeeld en ook rondom en in het Kroller Muller museum. Van 'stadsspel' naar 'natuur, kunst en cultuurspel'!
Het is in te zetten als bedrijfsuitje en een teambuilding activiteit met specifieke doelstellingen. Verder is het zeer geschikt voor een familie dag.

Wat is het spelverloop van Help de Directeur?

In een spannend ontvoeringsfilmpje door jullie zelf geschoten, wordt op de dag zelf voor de deelnemers duidelijk dat jullie directeur is ontvoerd!
Jullie worden ontvangen, op een locatie naar keuze, door de DOLEvents begeleiders (medewerkers van de Rode Joker). Zij leggen uit hoe de teams de directeur kunnen bevrijden.

De teams bepalen hun strategie en gaan de stad in. Met behulp van smartphones, gaan jullie in op de uitdaging van de Rode Joker. Door handig gebruik te maken van een aantal mobiel Apps zoals QR-codes, WhatsApp en Youtube filmpjes, maken jullie kans op een goede afloop!

Nadat alle nodige informatie verzameld is keren jullie terug op de startlocatie
Hier ontpopt zich een spannende strijd met de andere teams….. Krijgen jullie je directeur terug of verdwijnt hij met de Noorderzon?

In welke steden kan dit stadsspel bedrijfsuitje plaatsvinden?

Het spel is in elke stad uit te voeren. Zo hebben we het stadsspel 'Help de directeur...' reeds uitgevoerd in onder andere Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Kampen, Leeuwarden, Groningen Gouda, Brielle, Haarlem, Hoorn, Assen, Zwolle, Roermond en Alkmaar. Maar ook Antwerpen, Keulen en andere buitenlandse steden behoren tot de mogelijkheden.

Kan ik ook catering aanvragen via DOL Events?

Jazeker, DOL Events heeft een groot netwerk aan professionele cateraars en horeca gelegenheden. Wij regelen de catering naar uw wens. Goede kwaliteit en betaalbaar. Volledig afgestemd op uw gasten, collega's of vrienden, met buffet of lunch.

Doelen en Ingrediënten

- Samenwerken
- Communiceren
- Lef
- 20 tot 300 deelnemers!
- Smartphone game

Offerte
Informatie aanvragen
DOL Garanties

1. Onvergetelijk

2. Op elke locatie

3. Event op maat

4. Heel Nederland

5. Unieke events

Referentie

Wij waren op zoek naar iets bijzonders voor onze team off-site voor een groep van ongeveer 35 mensen. Iets waar we iedereen in ...

» Lees meer

Andere uitjes

DOL Events heeft nog veel meer spellen en uitjes.

» Bekijk meer

"We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, maar we worden ouder omdat we niet meer spelen"

George Bernhard Shaw